Mehmet Taban
Kilopat
8 bit yazıyor.Masaüstüne sağ tıkla > Görüntü ayarları > Gelişmiş görüntü ayarları > Bit derinliği.
8 bit yazıyor.Masaüstüne sağ tıkla > Görüntü ayarları > Gelişmiş görüntü ayarları > Bit derinliği.
Dostum senin adına ufak bir araştırma yaptım ve "X" formunda bulduğum bir kullanıcının yazdığı yorum :8 bit yazıyor.
Bir fikrim yok dostum, elimden geldiği kadar yardım ettim.@Massakax 60 Hz çok tuhaf geliyor. HDMI 1.3 yada 1.4 destekliyordu bu kart. Sanırım bu sürümlerdeki girişlerden de en kötü 120 Hz alınabileceğini okumuştum bir tabloda. Başka bir etken bunu alamama etki edebilir mi?
Hayla en fazla 60 Hz seçeneği görünmekte. Ama bir artısı şu oldu ki eski ekran kartına dair kalıntılar temizlenmiş oldu.HD 5450 ile 75 Hz'i verir. Belki 120'yi de verir denemedim. Kabloda monitörün orijinal kablosu olduğuna göre sürücüyü kuramadınız. DDU'yu indirin ve PC'yi güvenli modda açıp DDU'yu çalıştırdıktan sonra ekran kartı -> AMD seçeneğini seçip temizle ve yeniden başlatı seçin. Sonra aşağıdaki linkten sisteminize uygun 15.7.1 WHQL sürücüsünü indirip kurun.