Radeon HD7670M Catalyst 13.1 Sorunu

merciless

Hectopat
Sürücüde hiçbir sorun yok. (Kurdum çalıştırdım). Sürücüyü silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsin...

Merhaba benim ekran kartım AMD Radeon HD7670M. 13.1 indirdim, yükledim ekran kartı driverını yüklemeden yükleme tamamlandı dedi fakat Catalyst de yüklü gözükmüyordu. Ben de Beta 11 sürcüsne dönmek zorunda kaldım, acaba neden yükleyememiş olabilir ? İşletim sitemim Windows 8 64 bit. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba benim ekran kartım AMD Radeon HD7670M. 13.1 indirdim, yükledim ekran kartı driverını yüklemeden yükleme tamamlandı dedi fakat Catalyst de yüklü gözükmüyordu. Ben de Beta 11 sürcüsne dönmek zorunda kaldım, acaba neden yükleyememiş olabilir ? İşletim sitemim Windows 8 64 bit. Yardımcı olursanız sevinirim.

Anladığım kadarıyla Beta 11 ile 13.1 sürümü arasında pek bir fark yok. Sürüm notlarında "Performance Highlights of AMD Catalyst 13.1 (vs. AMD Catalyst 12.10): Includes all of the performance improvements found in AMD Catalyst 12.11 Beta 11" diye bir metine rastladım. Bende de Beta 11 olduğu için bir şey güncellemedi. 13.2 Beta'nın çıkmasını bekleyin. Sızdırılmış versiyonunu buldum internette onun. Yüklemedim ama yükleme ekranında Catalyst versiyonunu ve Driver'i güncelleyeceğini söylüyor. Yani 13.2 Beta geldiğinde onu indirin :) Yakında çıkması lazım.

İsterseniz https://www.technopat.net/forum/aygit-suruculeri/11493-amd-cleanuninstall-utility-1-2-1-0-a.html bu konudaki aracı kullanarak AMD ile ilgili driver ve programları temizleyin ve bu sürümü yükleyin. Ama tavsiyem 13.2 Beta driverini bekleyin :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı