Çözüldü Radeon M330 Oyunlarda Devreye Girmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Berkan Elmalı

Decapat
Merhabalar. Bazı oynadığım oyunlar GPU ile açılmıyor. Eskiden kasmayan oyunlar şimdi kasıyor fakat bu bazı oyunlarda oluyor. Mesela Left 4 Dead 2 indirdim ve onda kasma yok fakat zula denen oyun eskiden bilgisayarımda kasmazken şimdi en düşük ayarda bile kasıyor. Lütfen yardım edin.
  • GPU: AMD Radeon (TM) M330
  • CPU: i5-5200U CPU @ 2.20GHz
Oyunu Kurulmuş Profili uygulamalardan da ekledim fakat olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
GPU sürücüleri güncel mi? Manuel olarak kontrol edin. Ayrıca Aida ile sıcaklık değerlerini paylaşın.
Evet sürücüler güncel. DDU ile AMD'yi kaldırıp tekrar denedim ve yine 30 FPS aldım bu sefer left 4 dead 2'den de aldım. DDU ile şimdi Intel'i kaldırdım bakalım ne olacak. Umarım başarılı olur.

Oyunun harici GPU ile açılmadığını hangi yöntemle doğruladın? Önce bir AfterBurner kurup bunu doğrula bakalım, ondan sonra çözüm arayalım. Şu halde bana öyle geliyor ki M330'un ya da sistemin performansından memnun olmadığın için "oyunlar dahili GPU ile çalışıyor herhalde" düşüncesindesin.

Peki Önceden kasmayan oyunlar neden kasıyor?
AMD Radeon ayarlarına girdiğim zaman oyunlara left 4 dead 2'nin yanında gereksinimlerin karşılıyor diyor fakat 30 FPS alıyorum?
Ve sadece Left 4 Dead 2 de değil Unturned, Zula gibi oyunlarda kasıyor.

Recep'in dediklerini paylaşın. Ayrıca AIDA raporu hala ortada yok.
Buyrun resim burada CPU ile oynuyor görüyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…