Radeon Pro Software Nasıl?

342524

Hectopat
Makaleler
3
Daha stabil diyorlar. Ve sanırım son sürücü sorunlu. Bu yüzden Pro kurmak istiyorum. Oyunlarda FPS konusunda üzeri mi?

Bu videoda karşılaştırmalı test yapmışlar
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha stabil diyorlar. Ve sanırım son sürücü sorunlu. Bu yüzden Pro kurmak istiyorum. Oyunlarda FPS konusunda üzeri mi?

Oyun için adrenalin sürümünü kurmanızı öneririm. Zamanında bende araştırmıştım bunu ve Pro driver oyun dışında farklı bir amaca hitap ediyor bazen sıkıntı çıkarabiliyor oyunlarda. Adrenalin Edition'da da son driver yerine bir öncekini kurabilirsiniz illa son sürüm olmak zorunda değil.

Oyun için adrenalin sürümünü kurmanızı öneririm. Zamanında bende araştırmıştım bunu ve Pro driver oyun dışında farklı bir amaca hitap ediyor bazen sıkıntı çıkarabiliyor oyunlarda. Adrenalin Edition'da da son driver yerine bir öncekini kurabilirsiniz illa son sürüm olmak zorunda değil.

Evet Pro driver genellikle mühendislik çizimler için kullanılıyor diye biliyorum adrenalini tecih ederim ama yine de sen bilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı