YouTube Radeon R5 Graphics sistemde 1080p60 videolar kasıyor

Kadir63

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. YouTube'da 1080p videolar kasmazken 1080P60 videolar kasıyor. Ne yapmam gerekir? Gerçekten çok rahatsız eden bir sorun. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Sistem:
RAM: 8 GB.
Hafıza: 98 GB boş (238 GB toplam)
Ekran kartı: AMD Radeon(tm) R5 Graphics.
Anakart: 81mt.
İşlemci: AMD A9-9425 Radeon R5, 5 compute cores 2C+3G 3.10 GHz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasması normal hocam çünkü işlemci 2 Core 2 thread ve çok kötü, 2 Core 4 thread olsaydı bir nebze rahat izlenirdi. 60 FPS videolar işlemciye de yükleniyor.

Arkadaşlar merhaba. YouTube'da 1080p videolar kasmazken 1080P60 videolar kasıyor. Ne yapmam gerekir? Gerçekten çok rahatsız eden bir sorun. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Sistem:
RAM: 8 GB.
Hafıza: 98 GB boş (238 GB toplam)
Ekran kartı: AMD Radeon(tm) R5 Graphics.
Anakart: 81mt.
İşlemci: AMD A9-9425 Radeon R5, 5 compute cores 2C+3G 3.10 GHz.
İnternetten izlediğiniz videolar bir paket olarak gelir. Paketi ayıklamak ve içerisindeki yazılımsal kodu doğru donanıma aktarmak CPU görevi. Yaşadığınız sorun GPU dan değil CPU dan kaynaklı.

Videoyu izlerken işlemci kullanımı %100 oluyor mu? Evet ise işleminiz kaldırmıyor anlamına gelir. Video işleme formatını değiştirip ekran kartı ile videoları izlemeyi açabilirsiniz ama her video desteklemeyebilir.
Video açıp denedim. Genel olarak CPU kullanımı %90 oluyor. Aynı zamanda şunu da ekleyeyim. Video kasmasının yanında donuyor da. Bir de şunu da sormak isterim, bunun çözümü olarak yapabileceğim bir şey var mıdır? Tüm hocalarıma soruyorum.

Video açıp denedim. Genel olarak CPU kullanımı %90 oluyor. Aynı zamanda şunu da ekleyeyim. Video kasmasının yanında donuyor da. Bir de şunu da sormak isterim, bunun çözümü olarak yapabileceğim bir şey var mıdır? Tüm hocalarıma soruyorum.
Yeni bir bilgisayar geçmek kesin çözüm. İşlemciniz çok uyduruk, oyüzden zaten kullanımı %90 oluyor ve donuyor. Bende 8K video açtığım zaman sizinki gibi bir durum yaşıyorum. (Yanlış anlamayın.)
720P'de izleyebilirsiniz veya 1080p 30fps devam edin.

Yeni bir bilgisayar geçmek kesin çözüm. İşlemciniz çok uyduruk, oyüzden zaten kullanımı %90 oluyor ve donuyor. Bende 8K video açtığım zaman sizinki gibi bir durum yaşıyorum. (Yanlış anlamayın.)
720P'de izleyebilirsiniz veya 1080p 30fps devam edin.
Sağ olun. Yanlış anlama konusunda sıkıntınız olmasın hocam demek istediğinizi anladım. Bu arada tüm yardımcı olan hocalarıma teşekkürler :)

Geri
Yukarı