Radeon RX 540 yeterli performans vermiyor

Bence full hd özelliği bu laptopun üstüne bindirilmiş bir yük. Neden böyle düşünüyorum, çünkü çözünürlük ayarını 1280x720 kullanmaya başlayınca performans konusunda bir parça rahatladım. Görüntüde de çok fazla parazitlenme olumadı zaten. Ek olarak ben yeni çıkan DMC 5 ve RE2 oyunlarını rahatça oynabildim. Hatta son aldığım vakumlu soğutucu ile beraber DMC5' te ayarları bir tık yukarı alıp, full hd çözünürlükte rahatça oynadım. Sözün kısası bu laptopun ya sıcaklık ya işlemci ya güç kaynağı sorunu var ama acerin bir halt yediği ortada.
bence çözünürlükle alakalı sıkıntı yok en azından bazı oyunlar için mesela pubg de ekran kartı kullanımı %50 yi geçemiyor işlemci darboğazı yüzünden ve sanırım PSU yetersiz işlemci tam olarak performans veremiyor

Bence full hd özelliği bu laptopun üstüne bindirilmiş bir yük. Neden böyle düşünüyorum, çünkü çözünürlük ayarını 1280x720 kullanmaya başlayınca performans konusunda bir parça rahatladım. Görüntüde de çok fazla parazitlenme olumadı zaten. Ek olarak ben yeni çıkan DMC 5 ve RE2 oyunlarını rahatça oynabildim. Hatta son aldığım vakumlu soğutucu ile beraber DMC5' te ayarları bir tık yukarı alıp, full hd çözünürlükte rahatça oynadım. Sözün kısası bu laptopun ya sıcaklık ya işlemci ya güç kaynağı sorunu var ama acerin bir halt yediği ortada.
bu bilgisayarında full hd ekrandan başka para eder özellliği yok be kardeş ram bile tek slot 2133mhz.
Lenovo asus hp casper ve en son acer kullanmış biri olarak asus bariz farklıydı neyseki ben çok uyguna aldım ama bidaha kimseye acer aldırmam i3-4000m gt740m li casperla eşdeğer performansı var ki casper ın psu 95 watt neyse bu bilgisayara kesinlikle masraf edilmez .

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı