Radeon RX 5700 XT ekran kartında görüntü gidiyor

kafkef89

Hectopat
Kek günü
Arkadaşlar ekran kartıma güç girişleri görseldeki gibi takılı. Sıcaklık değerleri normal seviyedeyken oyun esnasında kasa çalışmasına devam etmesine rağmen ekranda görüntü gidiyor. Forumda bir arkadaş bunun ekran kartının güç kablolarının ikinci görselde ki gibi bağlı olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyor. Ancak benim PSU'mda ekran kartını takmak için ikinci bir kablo yok. Sizce yeni bi PSU'mu almalıyım? PSU markası cougar cgr-stx-700 700w 80 plus 700W yorumlarınızı bekliyorum.Teşekkürler

Dosya Ekleri

• Ekran Kart Girişi.jpg
    Ekran Kart Girişi.jpg
    108,7 KB · Görüntüleme: 187
  • d7Eb8p.jpg
    d7Eb8p.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 136
Arkadaşlar ekran kartıma güç girişleri görseldeki gibi takılı. Sıcaklık değerleri normal seviyedeyken oyun esnasında kasa çalışmasına devam etmesine rağmen ekranda görüntü gidiyor. Forumda bir arkadaş bunun ekran kartının güç kablolarının ikinci görselde ki gibi bağlı olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyor. Ancak benim PSU'mda ekran kartını takmak için ikinci bir kablo yok. Sizce yeni bir PSU'mu almalıyım? PSU markası Cougar cgr-STX-700 700W 80 Plus 700W yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

HDMI kablondan kaynaklı olabilir mi? Çıkar tak yap.

Son driver'ı kurar mısınız ?
Duyduğum kadarıyla sonuncusu sorunsuz ve sonuç olarak RTX2070'i geçiyormuş.

Ve de sorununuzun PSU bağlantısından gerçekleştiğini düşünmemekteyim.
En azından ben, RTX2060 ile " X " işareti olan bağlantıyı kullanıyorum ve %100 yük olsa bile bir sorunum olmuyor.

Arkadaşlar ekran kartıma güç girişleri görseldeki gibi takılı. Sıcaklık değerleri normal seviyedeyken oyun esnasında kasa çalışmasına devam etmesine rağmen ekranda görüntü gidiyor. Forumda bir arkadaş bunun ekran kartının güç kablolarının ikinci görselde ki gibi bağlı olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyor. Ancak benim PSU'mda ekran kartını takmak için ikinci bir kablo yok. Sizce yeni bi PSU'mu almalıyım? PSU markası cougar cgr-stx-700 700w 80 plus 700W yorumlarınızı bekliyorum.Teşekkürler

bendede gıgabyte radeon rx5700xt var bu kart'a sketchup yükledim ama laptop perf veriyor neden kasıyor anlamadım oyunda 2070süperle eşdeğer gibi ama tasarım ve render neden böyle illa ki nvidia chipsetli mi kart lazım

Bu konuyu incelemenizi öneririm.

Bu konuyu incelemenizi öneririm.

Benimki dönüyor kardeşim sıkıntı yok, oyun açıp yük altına aldık yine sıkıntı yok kart zaten 5-6 günlük ama sinerji iade almıyor alsa 2070süper vs düşünüyorum.

Benimki dönüyor kardeşim sıkıntı yok, oyun açıp yük altına aldık yine sıkıntı yok kart zaten 5-6 günlük ama sinerji iade almıyor alsa 2070 Super vs düşünüyorum.

SketchUp sanım Mac'de de olan bir program ve bütün Mac bilgisayarlarda ekran kartı AMD'dir. Yani uyumlu olması lazım. İlgilenmediğim bir branş olduğu için size Pro driver önermekten başka veya programın üreticisi ile iletişim kurmaktan başka bir tavsiye veremiyorum. Biraz bakındım sadece viewport esnasında GPU yardımcı oluyormuş. Dediğim sürücü ile ve programın ayarlarından OpenGL hardware acceleration açık deneyin.

Son düzenleme:
SketchUp sanım Mac'de de olan bir program ve bütün Mac bilgisayarlarda ekran kartı AMD'dir. Yani uyumlu olması lazım. İlgilenmediğim bir branş olduğu için size Pro driver önermekten başka veya programın üreticisi ile iletişim kurmaktan başka bir tavsiye veremiyorum. Biraz bakındım sadece viewport esnasında GPU yardımcı oluyormuş. Dediğim sürücü ile ve programın ayarlarından OpenGL hardware acceleration açık deneyin.

2020pro modelinde opengl hardware ayarı yok göremedim, 2018 de denedik yine aynı sorun vardı Maclerde AMD kart genelde olmaz diye biliyorum,maclerde genelde bu programlar çalışmaz özellikleri yetersizdir zaten, ancak ps gibi programlar onlarda iş yapar, düşüncem böyle kardeşim bnce sorun tamamen nvidia chipsetli olmaması yoksa laptop da 940m aynı performansı veriyor. Forumlarda okudum ileri zamanda lumıon vs kullanıcaz onlardada sorun yapıyormuş zaten render olarak baktım 2060 ile aynı oyun olarak 2070süper demek ki gaming odaklı sadece bu kart iade edemezsem satıcam.

2020PRO modelinde OpenGL hardware ayarı yok göremedim, 2018'de denedik yine aynı sorun vardı Mac'lerde AMD kart genelde olmaz diye biliyorum, Mac'lerde genelde bu programlar çalışmaz özellikleri yetersizdir zaten, ancak PS gibi programlar onlarda iş yapar, düşüncem böyle kardeşim bnce sorun tamamen NVIDIA chipsetli olmaması yoksa laptop da 940M aynı performansı veriyor. Forumlarda okudum ileri zamanda lumıon vs kullanacağız onlarda da sorun yapıyormuş zaten render olarak baktım 2060 ile aynı oyun olarak 2070 Super demek ki Gaming odaklı sadece bu kart iade edemezsem satacağım.

Mac'lerin hiçbirisinde AMD'den başka grafik kartı yoktur. Varda Intel'in işlemcinin içinde gelen dahili grafik birimi var onu karttan sayarsanız.
Benimki dönüyor kardeşim sıkıntı yok, oyun açıp yük altına aldık yine sıkıntı yok kart zaten 5-6 günlük ama sinerji iade almıyor alsa 2070 Super vs düşünüyorum.

Bu arada ben linki konu sahibi için atmıştım sizin için değil.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı