Radeon RX 7000 Serisine Ait Render Görselleri Paylaşıldı

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.916
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Radeon-RX-7000-Serisine-Ait-Render-Gorselleri-Paylasildi-1920x1080.jpg

AMD, Radeon RX 7000 masaüstü serisini 3 Kasım’da resmi olarak tanıtacağını söylemişti. Yeni nesil kartların RX 6000 serisine benzer bir tasarıma sahip olmasını, siyah temanın yoğunlukta olmasını bekliyoruz. Daha önce bir AMD sunumunda referans tasarım RDNA 3 kartın kısmi bir görseli sergilenmişti. Technetium tarafından hazırlanan render görselleri ise bize nihai ürünlerin olası tasarımını gösteriyor. NVIDIA’nın […]

Devamı: Radeon RX 7000 Serisine Ait Render Görselleri Paylaşıldı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Kim diyor onu? Forumda her gün 1-2 konu görüyorum RX 6XXX serisi için.

1 seneden fazladır 6600 XT kullanıyorum 1 kere sorun yaşamadım. Günde 1-2 konu ben görmüyorum, ekran kartı kaynaklı olanlar nadir düşüyor. Moderatörler konuları "6500 XT sistemde x sorunu" tarzı açtıklarından öyle gelmiş olabilir.
 
1 seneden fazladır 6600 XT kullanıyorum 1 kere sorun yaşamadım. Günde 1-2 konu ben görmüyorum, ekran kartı kaynaklı olanlar çok nadir düşüyor. Moderatörler konuları "6500 XT sistemde x sorunu" tarzı açtıklarından öyle gelmiş olabilir.

Hocam hoş konular açılmıyor sadece onu demek istiyorum. Diğer şeylerden kaynaklı ise neden NVIDIA olan sistemlerden daha çok yaşanıyor?
 
Hocam hoş konular açılmıyor sadece onu demek istiyorum. Diğer şeylerden kaynaklı ise neden NVIDIA olan sistemlerden daha çok yaşanıyor?

Hoş olmayan konulardan kastımız nedir? Üretim hatalı kartlar denk gelebiliyor özellikle 6500 XT ve RX 6600'ün satış rakamları muadilillerinden çok fazla ve illa arada sıkıntılılar denk gelecektir bu NVIDIA kartlarda da denk geliyor.

Sürücü, yazılım kısmına gelirsek Ağustos 2021 tarihinden beri 6600 XT ile kullandığım sürücüler sorunsuz çalıştı 1 tanesi hariç. Onda da DX11 performans sorunu vardı sonra düzelttiler. Burada biraz AMD sürücülerinin hassasiyetini de ele almak lazım. NVIDIA sürücüleri sistemde Gezginler.com'dan indirilmiş programlarla, Driver Booster tarafından kurulmuş sürücülerle vb. uyumsuzluk pek yaşamıyorlar fakat AMD sürücüleri işi temiz istiyor. Korsan yazılım kullansan dahi en azından Windows güncel, sürücüler üçüncü parti programlarla kurulmamış ve AMD sürücüleri de sitesinden indirilmiş olsun.
 

Geri
Yukarı