Radeon Software 21.4.1 Çıktı! İşte Yeni Özellikler

Windows 7'ye bile bu güncellemeleri getirip Windows 10 32 bit ve Windows 8.1'e getirmemeleri aşırı tuhaf. Sürücü kaynaklı Windows sürümü kurmayanlar var. Çok değişik bu AMD sürücü olayı.
 
Radeon-Software.jpg

AMD, ekran kartı sürücüsü Radeon Software'i geliştirmeye devam ediyor. Yeni 21.4.1 sürümü de epey özellik sunuyor. 2019 yılında RX 5700 XT‘nin çıkışıyla birlikte AMD Radeon Software içine Anti-Lag, Image Sharpening ve FidelityFX CAS gibi özellikler eklenmişti. 2019 sonunda ise yazılımın arayüzü değişmiş ve Radeon Boost gibi performansı artıran özellikler gelmişti. AMD bu süre zarfında sürücüde […]

Devamı: Radeon Software 21.4.1 Çıktı! İşte Yeni Özellikler
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

RX 570 ekran kartım var ve 21.4.1 güncellemesinden sonra şu hatayı alıyorum. Normaldede her güncellemede böyle hatalar alıyordu. Atikmdag patcherla çözüyordum ama bu güncellemeden sonra oda çalışmıyor ne yapmam lazım.
 

Dosya Ekleri

  • indir.png
    indir.png
    5,9 KB · Görüntüleme: 100
Merhaba, RX5700 kullanıyorum da, fark olarak yeni bir özellik mi eklendi? Yoksa sadece performans mı iyileşti. Biri kısaca açıklayabilir mi?
 
Merhaba, RX5700 kullanıyorum da, fark olarak yeni bir özellik mi eklendi? Yoksa sadece performans mı iyileşti. Biri kısaca açıklayabilir mi?
Genel olarak performans bir tık daha iyi oyunlar için yeni özellikler vs. eklenmiş (en beğendiğim renklerin canlılığını oto ayarlaması oldu) biraz yazılımın arayüzü değişmiş birde daha stabil ve çökmelerde artık direk pc kapanmıyor yani herkese indirmesini önerdiğim bir sürüm.
 

Geri
Yukarı