Radeon Software güncelleme yeri yok

Makaleler
6
Daha fazla  
Güncelleme ile alakalı olan yer yok.
1646562896177.png

Çoğu kişi güvenli modda DDU ile tüm AMD dosyalarını silerek yapmış fakat kalıcı olarak çözülmemiş, sorun Windows Update'nin sürücüleri otomatik olarak güncellemesinden kaynaklanıyor olabilir.
KMS kullanıyorum. Zararlarını daha yeni öğrendim. Temizleyeceğim yakında bilgisayarı KMS'den. Bu nedenle olabilir belki.

KMS kullanıyorum. Zararlarını daha yeni öğrendim. Temizleyeceğim yakında bilgisayarı KMS'den. Bu nedenle olabilir belki.

Huh KMS, Hepimizin baş belası kullanmayan yoktur sanırım. Bende kalıntılarını temizleyeceğim derken bilgisayarı formatlamak zorunda kalmıştım dikkatli olun.

Önerdiğim DDU kısmınıda yapabilirsiniz dediğim gibi çoğu kişi sorunu o şekilde çözmüş.

Önerdiğim DDU kısmınıda yapabilirsiniz dediğim gibi çoğu kişi sorunu o şekilde çözmüş.
Daha önce de başıma geldi .DDU ile çözdüm ama sürekli aynı şey olunca...
Huh KMS, Hepimizin baş belası kullanmayan yoktur sanırım. Bende kalıntılarını temizleyeceğim derken bilgisayarı formatlamak zorunda kalmıştım dikkatli olun.

Bu konu yardımcı olur mu?

Daha önce de başıma geldi. DDU ile çözdüm ama sürekli aynı şey olunca...

Windows Update otomatik olarak güncelleştirdiği için oluyor sanırım sorun, her Windows güncellemesi yaptığınız da aygıt yöneticisine girip sürücüye sağ tıklayın ve sürücü ayarına tıklayın. Orada "Sürücüye Geri Dön" diye bir ayar bulunuyor ona tıklayın düzelebilir. Tabii eğer Windows güncellemesinden 14 veya 20 gün geçtikten sonra yapıyorsanız ayar bloke olmuş gibi gözükür.

Bu konu yardımcı olur mu?

Evet yardımcı olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı