Radeon Software kurulumu sırasında ekran karanlıklaşıyor

RAM
Kingston Hyperx 8 Gb 1600 Mhz Ram
SSD veya HDD modeli
Kingston 120 gb ssd
Ekran kartı
Amd Radeon R9 200 Series/R9 270X
Anakart
AsusM5A99XEvo
İşlemci
Amd Fx 6100 Six core processor 3.30 Ghz
Merhaba neredeyse artık şu sorunu düzeltememekten sıkıldım neredeyse her türlü yolu deneyip uyguladım. hala ekran gidiyor. nasıl çözebilirim artık bilgisayarı kaldırma durumuna kadar geldim ve bunu diğer bilgisayarımın yanına kurup çalıştıracağım.

Ekran kurulum ilerlerken mi gidiyor? Yoksa parlaklığı mı düşüyor? Başlık bi' garip. Ayrıyeten monitöre hangi kabloyla bağlıyorsunuz?

Hocam %68 olduktan sonra ekran gidiyor reset atana kadar klavye ve fare dahil hiçbir şey çalışmıyor kablo arkaya 2 tane takılı ne tür kablolar bilmiyorum ama sorun böyle.

@Sgt Roach Windows 10 mu kullanıyorsunuz? Eski sürüm sürücülerden denediniz mi? Veya ekran gittikten sonra birkaç dakika beklediniz mi? Yakın zamanda ekran kablosunu değiştirdiniz mi? Ekranınız kaç Hertz?

Hocam 10 dakikaya kadar bekledim ekran hala aynı Windows 10 Pro 1909 version kullanıyorum ekran 60 Hertz.

@Sgt Roach özelleştirilmiş ISO mu kullanıyorsunuz? Windows'unuz son sürüm değil anladığım kadarıyla. Son sürüme güncelleyip tekrar deneyin. Yeni sürücüler uyumlu olmayabilir.

Hocam onu da yapamıyorum dün 20H2 güncelleme geldi yaklaşık 2 saat bekledim buseferde güncelleme esnasında bu sorunu yaşıyorum %46 olunca ekran gidiyor dediğim gibi yine hiçbir şey yapamıyorum reset atıp böyle güncelleyemeden kullanıyorum.

Microsoft üzerinden aracı indirip son sürüm Windows'u flasha yazdırın ve tekrar format atın. Problem çıkmayacaktır.
Eğer yine olursa farklı yollar deneyebiliriz. Bundan önceki Windows sürümünüz yine 1909 muydu? Formattan önceki Adrenalin sürücünüzü hatırlıyor musunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı