Radeon Software kurulumu sırasında ekran karanlıklaşıyor

RAM
Kingston Hyperx 8 Gb 1600 Mhz Ram
SSD veya HDD modeli
Kingston 120 gb ssd
Ekran kartı
Amd Radeon R9 200 Series/R9 270X
Anakart
AsusM5A99XEvo
İşlemci
Amd Fx 6100 Six core processor 3.30 Ghz
Merhaba neredeyse artık şu sorunu düzeltememekten sıkıldım neredeyse her türlü yolu deneyip uyguladım. hala ekran gidiyor. nasıl çözebilirim artık bilgisayarı kaldırma durumuna kadar geldim ve bunu diğer bilgisayarımın yanına kurup çalıştıracağım.

Microsoft üzerinden aracı indirip son sürüm Windows'u flasha yazdırın ve tekrar format atın. Problem çıkmayacaktır.
Eğer yine olursa farklı yollar deneyebiliriz. Bundan önceki Windows sürümünüz yine 1909 muydu? Formattan önceki adrenalin sürücünüzü hatırlıyor musunuz?

Hocam maalesef hatırlamıyorum dediklerinizi yapacağım.
Akşam haber veririm hocam.
Microsoft üzerinden aracı indirip son sürüm Windows'u flasha yazdırın ve tekrar format atın. Problem çıkmayacaktır.
Eğer yine olursa farklı yollar deneyebiliriz. Bundan önceki Windows sürümünüz yine 1909 muydu? Formattan önceki adrenalin sürücünüzü hatırlıyor musunuz?

Hocam kurdum Windows 10 Pro yine sürücüyü ekran kart modeline uygun indirdim 64 Bit yine %68 civarlarında ekran gidip duruyor başka bir yolu yok mu?
Google indirdim sadece o yüklü bilgisayarda şu an oradan mesaj atıyorum.

Son düzenleme:
@Sgt Roach 21.5.2 sürümünü mü kuruyorsunuz? Eğer öyleyse farklı bir sürüm deneyin isterseniz veya aygıt yöneticisinden el ile güncellemeyi deneyin.

Evet o sürümü kullanıyorum hocam aygıt yöneticisinde ekran kartının ismi yok bu arada görüntü bağdaştırıcısında.
Ekran kartın arızalı olabilir. Sürücü kuruyor ve gösterecek düzgün işlemi yerine getiremiyor ekran gidiyor olabilir.

Hocam ekran gittiğinde kasanın camından baktım her şey çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı