Radeon x1600 sisteme hayat vermek mümkün mü?

KadirRog

Hectopat
Katılım
20 Şubat 2014
Mesajlar
30
Merhaba arkadaşlar.Yeni bir laptop aldım. Ama önceki masaüstü bilgisayarımı satmadım. Başlıktan da anlaşıldığı üzere eski sistemime hayat vermek istiyorum. Bilgisayar çalışır durumda merak ettiğim İşlemci vs. değişimi yapabilir miyim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle moderatör işi biliyorum ama kısaltmalardan kaçınalım. SSD ve Windows 8.1 çözümünden sonra en iyi hayat verme uygulaması artık eski parçaları upgrade etmek.
 
Windows 7 ultimate kurulu bilgisayarda windows 8 kullanımı hoşuma gitmediği için kurmadım.ssd ye gelince şöyle bir plan yaptım 60~80 gb bir SSD alıp sistemi SSD ye kurucam depolama içinde bir hdd kullanıcam
 
Anakartı değiştirmeden işlemci değişimi yapabilir miyim?

  • Asus P5K SE Anakart
  • İntel 2ghz işlemci
  • Kingston 2 Gb ram
  • AMD Raedon x1600
  • 350 gb hdd
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartının hangi soketi desteklediğine bağlı mesela 775 soket ise pentium bi işlemci yerine quad core bir işlemci alabilirsin.. 1156 soket bir anakarta sahip isen i5 750 felan alabilirsin. Sana böyle cevaplar verebilmemiz için sistemin hakkında bilgiye sahip olman ve o sistem bilgilerini buraya yazman gerekecek. İyi günler :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı