Çözüldü Radeon yazılımı açıldığında çıkan hatanın sebebi nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lickerr

Decapat
Katılım
17 Ağustos 2021
Mesajlar
714
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1632279909131.png


Böyle bir sorun çıkıyor Radeon yazılımını açmaya çalıştığımda. Yardımcı olabilir misiniz ya da ne yapmam gerektiğini söyleyebilir misiniz?
 
Düzgün yüklenilmediği için veriyor olabilir. DDU ile kaldırıp tekrar yükleyip deneyin. DDU işlemini Güvenli Mod'da yapın.
 
Düzgün yüklenilmediği için veriyor olabilir. DDU ile kaldırıp tekrar yükleyip deneyin. DDU işlemini güvenli Mod'da yapın.

Hocam cevabınız için teşekkürler ama bir şey sormayı unuttum 😅 bu attığınız bloga baktım ancak aklımı harici dahili ekran kartları karıştırdı. Bilgisayarım şu hocam https://www.hepsiburada.com/asus-ro...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC000005Q1J1 ve Radeon açayım derken böyle oldu. Ben şimdi DDU ile neyi kaldıracağım falan bayağı karıştırdım temizinden pek bilgisi olmayan birine anlatır gibi anlatsanız :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Lickerr GTX 1650 aktif iken Radeon programını açmaya çalıştıysanız böyle bir hata verebilir, emin değilim.
Alakası yok. Windows Update ile sürücü güncellemesi alınca Radeon Software güncellenmiyor. Sürücü sürümü - Radeon yazılımı sürümü eşleşmezse hata veriyor. DDU ile kaldırıp AMD'nin sitesinden en son sürücüyü kurması sorunu çözer.
 

Geri
Yukarı