2 246675 Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 3.812 Makaleler 6 Çözümler 22 25 Nisan 2023 #11 yardimisteyenbiri dedi: Hocam HP Omen citadel koltuğunu nerede denemiştiniz? Bende o koltuğu almayı düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam bence almayın ya. Ön yargıdan değil ama ağır abi Markus'a kafa tutamayan koltuklar bunlar, baksanıza çok kaba duruyorlar yüksekliklerine göre.
yardimisteyenbiri dedi: Hocam HP Omen citadel koltuğunu nerede denemiştiniz? Bende o koltuğu almayı düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam bence almayın ya. Ön yargıdan değil ama ağır abi Markus'a kafa tutamayan koltuklar bunlar, baksanıza çok kaba duruyorlar yüksekliklerine göre.
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.944 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 25 Nisan 2023 #12 yardimisteyenbiri dedi: Hocam HP Omen citadel koltuğunu nerede denemiştiniz? Bende o koltuğu almayı düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Ankara Optimum AVM. 246675 dedi: Hocam bence almayın ya. Ön yargıdan değil ama ağır abi Markus'a kafa tutamayan koltuklar bunlar, baksanıza çok kaba duruyorlar yüksekliklerine göre. Genişletmek için tıkla... Markus rahat değil. HP anormal derecede rahat kalıyor yanında. Fiyat ve Deri olması sıkıntılı.
yardimisteyenbiri dedi: Hocam HP Omen citadel koltuğunu nerede denemiştiniz? Bende o koltuğu almayı düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Ankara Optimum AVM. 246675 dedi: Hocam bence almayın ya. Ön yargıdan değil ama ağır abi Markus'a kafa tutamayan koltuklar bunlar, baksanıza çok kaba duruyorlar yüksekliklerine göre. Genişletmek için tıkla... Markus rahat değil. HP anormal derecede rahat kalıyor yanında. Fiyat ve Deri olması sıkıntılı.