Linkini atabilir misinizExvega Andromeda 2024 varken ikisi de alınmaz özellikle Gamepower gibi markalar.
Hocam koltuk güzele benziyor fakat millet bazı videoalrda kötülemiş sizde varsa fikirleriniz nedir?Exvega Andromeda 2024 varken ikisi de alınmaz özellikle Gamepower gibi markalar.
Linkini atabilir misiniz?
Hocam koltuk güzele benziyor fakat millet bazı videoalrda kötülemiş sizde varsa fikirleriniz nedir?
Baya baktımda hatalı gönderince çok ilgilenmiyomuşlar açıkcası içim çok ısınamadı kral koltuk güzelde kumar gibi geldi hatalı gelirse sıkıntı.Kardeşim 6-7 aydan fazladır kullanıyor, ben de 1 aydır kullanıyorum herhangi bir gıcırdama sesi bile yok. Kardeşimde Zio var ama bunun kadar rahat değil zaten ikisi arasında kalmıştım ben de ve Exvega'yı tercih ettim.
1000 gönderimde 1 oluyordur. Sonuçta her ürün böyle olsa piyasadan kaldırırlardı.Baya baktımda hatalı gönderince çok ilgilenmiyomuşlar açıkcası içim çok ısınamadı kral koltuk güzelde kumar gibi geldi hatalı gelirse sıkıntı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.