Rahatlık açısından hangi kulaklık alınmalı?

kagant

Hectopat
  • SteelSeries Arctis Nova 7X
  • Razer Kaira Pro for Xbox
  • SteelSeries Arctis Nova 5X
Daha önceden Anker Soundcore Q10 modelini kullandım kafa bandı çok fazla baskı yaptığı için memnun kalmadım. HyperX Cloud 3 aldım ve 2 gün sonra kulak ağrısı yaşadığım için iade ettim. Araştırmalarım sonucu bu kulaklıklar arasında kaldım. Dediğim gibi benim için konfor önemli. Bunlar arasından hangisini seçmeliyim? Sizin önerileriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Aralarından artıctıs Nova 5X ve 7xı kullandım. Ikısınıde kullanmayı bıraktım Cloud 3 gectım cok rahat ozellıkle yastıklı kapısı ve deri pedleri çok rahatlatıyor Cloud 3'un 2 gun de kulak agrısı yapması cok normal ılk basta benımkı de oyleydı 1 hafta ıcınde duzelıyor ve cok rahat gelmeye baslıyor. Belirttiğin modeler de çok rahat etmezsin SteelSeries'lerde yastık destegı yok bant destegı var bu eksik ama ılla bu modellerden birini alacaksan Nova 7X onerırım 5X de baglantı arada gidip duruyordu baglantı sorunu var dip ses çok hissediliyor. Cloud 3 de tekrar almazsın diye düşünüyorum kulak agrısı normal yeni oldugu için, aralarından en mantıklısı Nova 7X.

Herkese teşekkürler Nova 7X aldım. Sorusu olan varsa yardımcı olayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…