Ckribrahim5 Decapat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 889 22 Temmuz 2022 #1 Amazon Almanya satıyor arkadaşlar. PCie 4.0 bu fiyatlara bulmak çok zor. Stok 1 adet değerlendirmek isteyen bakabilir. Amazon.com.tr
Amazon Almanya satıyor arkadaşlar. PCie 4.0 bu fiyatlara bulmak çok zor. Stok 1 adet değerlendirmek isteyen bakabilir. Amazon.com.tr
BalzonUrchin Megapat Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 591 Çözümler 3 22 Temmuz 2022 #2 Ckribrahim5 dedi: Amazon Almanya satıyor arkadaşlar. PCie 4.0 bu fiyatlara bulmak çok zor. Stok 1 adet değerlendirmek isteyen bakabilir. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bunun slot girişi niye farklı görünüyor ya da ben mi yanlış görüyorum? Slot tarafını dikey olarak mı montajlamamız gerekiyor?
Ckribrahim5 dedi: Amazon Almanya satıyor arkadaşlar. PCie 4.0 bu fiyatlara bulmak çok zor. Stok 1 adet değerlendirmek isteyen bakabilir. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bunun slot girişi niye farklı görünüyor ya da ben mi yanlış görüyorum? Slot tarafını dikey olarak mı montajlamamız gerekiyor?
Ckribrahim5 Decapat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 889 23 Temmuz 2022 #3 BalzonUrchin dedi: Bunun slot girişi niye farklı görünüyor ya da ben mi yanlış görüyorum? Slot tarafını dikey olarak mı montajlamamız gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Koruma koymuşlar sadece fotoğrafta iki tarafıda aynı.
BalzonUrchin dedi: Bunun slot girişi niye farklı görünüyor ya da ben mi yanlış görüyorum? Slot tarafını dikey olarak mı montajlamamız gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Koruma koymuşlar sadece fotoğrafta iki tarafıda aynı.
BalzonUrchin Megapat Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 591 Çözümler 3 23 Temmuz 2022 #4 Ckribrahim5 dedi: Koruma koymuşlar sadece fotoğrafta iki tarafıda aynı. Genişletmek için tıkla... Görsel olarak paylaştım. Videosunu da izledim YouTube üzerinden. Sanırım bu ürünün dikey olarak montajlanması gerekiyor. Kasanın tabanına uygun değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dosya Ekleri 1.png 162,2 KB · Görüntüleme: 31
Ckribrahim5 dedi: Koruma koymuşlar sadece fotoğrafta iki tarafıda aynı. Genişletmek için tıkla... Görsel olarak paylaştım. Videosunu da izledim YouTube üzerinden. Sanırım bu ürünün dikey olarak montajlanması gerekiyor. Kasanın tabanına uygun değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ömer Murat KARACA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 2.959 Makaleler 9 Çözümler 11 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #5 Aldım bir tane teşekkür ederim.