Rainbow Six Extraction vs BF 2042

Bence hiçbirini daha ön sipariş verme. Bence BF 2042, çünkü tek başına oynayıp eğlenebilirsin, ama Extraction için en azından 1 arkadaşın olması lazım beraber oynayacak. BF 2042'nin Beta süreci Eylül veya Ekim ayında başlar, o zaman denersin. Beğenirsen ön sipariş verirsin Steam'den.
 
BF'nin fiyatı çok iyi, yani kötünü iyisi. 60 euro o oyun, 650TL'ye yakın olması lazım fakat 400TL. ileride Battle Royale modu gelecek, kesin gibi bir şey. Ücretsiz olacak o da. Sadece multiplayer atmosferi için alacaksan al güzele benziyor fakat ücretsiz olunca Hype'ı azalacak. Olmayadabilir ayrı konu. Extraction da güzele benziyor, tek oynamaktan sıkılmıyorsan ikisini de al derim. Arkadaş çevrene bağlı. BF sistem isteyecek çünkü.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Extraction hikaye yedirilmiş ve terrorist huntta düşman yerine yaratık konulmuş bir mod gibi. BF 2042 online multiplayer bir oyun. Benim gibi BF3 ve BF4'ü özleyenlere bir umut. Farklı türler farklı zevkler.
Adam akıllı ve uzun süreli kesintisiz gameplay yayınlanmadan erken erişim/ön sipariş yapılmaz.
 
BF'nin fiyatı çok iyi, yani kötünü iyisi, 60 euro o oyun, 650TL'ye yakın olması lazım fakat 400TL, ileride Battle Royale modu gelecek, kesin gibi bir şey. Ücretsiz olacak o da. Sadece multiplayer atmosferi için alacaksan al güzele benziyor fakat ücretsiz olunca Hype'ı azalacak. Olmayadabilir ayrı konu. Extraction da güzele benziyor, tek oynamaktan sıkılmıyorsan ikisini de al derim. Arkadaş çevrene bağlı. BF sistem isteyecek çünkü.

Sistemden yana herhangi bir sikintim yok. Arkadas pek olmadigi için extraction cok mantikli gelmiyor. Battlefield 1, 3, 4, 5 Hardline hepsi şu an mevcut bende. Amacim uzun soluklu oyun oynatmasi.
 
Sistemden yana herhangi bir sikintim yok. Arkadas pek olmadigi için extraction cok mantikli gelmiyor. Battlefield 1, 3, 4, 5 Hardline hepsi şu an mevcut bende. Amacim uzun soluklu oyun oynatmasi.
Öyleyse eğer arkadaşların da varmış madem,BF alın derim.Sonuçta CoD gibi her sene çıkmıyor,3 senesi var o oyunun en az,BR modu gelene kadar oynarsınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı