O omerakbalik Femtopat Katılım 8 Kasım 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #1 Daha düne kadar açılan oyun elektrik kesintisinden sonra PC'yi açtığımda hata vermeye başladı. Libcef DLL diye bir şeydi. İndirip attım falan ama sonra bu hatayı vermeye başladı onları geri silip rapor aldım. Onu da ekledim aşağıya lütfen yardım. https://www.mediafire.com/file/cmwc0ewdah8nj9n/Logfile2.PML/filehttps://www.mediafire.com/file/cmwc0ewdah8nj9n/Logfile2.PML/file Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2023
Daha düne kadar açılan oyun elektrik kesintisinden sonra PC'yi açtığımda hata vermeye başladı. Libcef DLL diye bir şeydi. İndirip attım falan ama sonra bu hatayı vermeye başladı onları geri silip rapor aldım. Onu da ekledim aşağıya lütfen yardım. https://www.mediafire.com/file/cmwc0ewdah8nj9n/Logfile2.PML/filehttps://www.mediafire.com/file/cmwc0ewdah8nj9n/Logfile2.PML/file
Çözüm reptile 8 Kasım 2023 Ubisoft Connect'i ve oyunu tamamen silip tekrar kurmayı denediniz mi? Bahsettiğiniz DLL dosyası uygulama ile birlikte gelmesi lazım. Revo Uninstaller ile Ubisoft Connect'i silip yeniden kurun bakalım. Yedeğini almanız gereken bir şey varsa yedeklemeyi unutmayın. Download Revo Uninstaller Freeware - Free and Full Download Get Revo Uninstaller Freeware. Fully functional download of Revo Uninstaller Pro and Revo Uninstaller Freeware. www.revouninstaller.com
Ubisoft Connect'i ve oyunu tamamen silip tekrar kurmayı denediniz mi? Bahsettiğiniz DLL dosyası uygulama ile birlikte gelmesi lazım. Revo Uninstaller ile Ubisoft Connect'i silip yeniden kurun bakalım. Yedeğini almanız gereken bir şey varsa yedeklemeyi unutmayın. Download Revo Uninstaller Freeware - Free and Full Download Get Revo Uninstaller Freeware. Fully functional download of Revo Uninstaller Pro and Revo Uninstaller Freeware. www.revouninstaller.com
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 8 Kasım 2023 #2 Ubisoft Connect'i ve oyunu tamamen silip tekrar kurmayı denediniz mi? Bahsettiğiniz DLL dosyası uygulama ile birlikte gelmesi lazım. Revo Uninstaller ile Ubisoft Connect'i silip yeniden kurun bakalım. Yedeğini almanız gereken bir şey varsa yedeklemeyi unutmayın. Download Revo Uninstaller Freeware - Free and Full Download Get Revo Uninstaller Freeware. Fully functional download of Revo Uninstaller Pro and Revo Uninstaller Freeware. www.revouninstaller.com Artı 0 Eksi Çözüm
Ubisoft Connect'i ve oyunu tamamen silip tekrar kurmayı denediniz mi? Bahsettiğiniz DLL dosyası uygulama ile birlikte gelmesi lazım. Revo Uninstaller ile Ubisoft Connect'i silip yeniden kurun bakalım. Yedeğini almanız gereken bir şey varsa yedeklemeyi unutmayın. Download Revo Uninstaller Freeware - Free and Full Download Get Revo Uninstaller Freeware. Fully functional download of Revo Uninstaller Pro and Revo Uninstaller Freeware. www.revouninstaller.com
KS KS O omerakbalik Femtopat Katılım 8 Kasım 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #3 reptile dedi: Ubisoft Connect'i ve oyunu tamamen silip tekrar kurmayı denediniz mi? Bahsettiğiniz DLL dosyası uygulama ile birlikte gelmesi lazım. Revo Uninstaller ile Ubisoft Connect'i silip yeniden kurun bakalım. Yedeğini almanız gereken bir şey varsa yedeklemeyi unutmayın. Download Revo Uninstaller Freeware - Free and Full Download Get Revo Uninstaller Freeware. Fully functional download of Revo Uninstaller Pro and Revo Uninstaller Freeware. www.revouninstaller.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yaptım ve sorun düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
reptile dedi: Ubisoft Connect'i ve oyunu tamamen silip tekrar kurmayı denediniz mi? Bahsettiğiniz DLL dosyası uygulama ile birlikte gelmesi lazım. Revo Uninstaller ile Ubisoft Connect'i silip yeniden kurun bakalım. Yedeğini almanız gereken bir şey varsa yedeklemeyi unutmayın. Download Revo Uninstaller Freeware - Free and Full Download Get Revo Uninstaller Freeware. Fully functional download of Revo Uninstaller Pro and Revo Uninstaller Freeware. www.revouninstaller.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yaptım ve sorun düzeldi.