Rainbow Six: Siege 2 GB RAM üstünü kullanamıyor

hurufu

Decapat
Daha fazla  
Kısa süredir Rainbow Six ege 6 oynuyorum. Drop yemeye ani FPS düşüşleri yaşamaya başladım, normalde yoktu. Görev Yöneticisi'nden baktığımda oyunun sadece 2 GB RAM kullandığını gördüm, daha önce kaç GB RAM kullandığını bilmiyorum. Oyunun kullandığı RAM miktarı arttırılabiliyor mu yoksa droplar başka bir sebepden mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar oyun artık kasmıyor ama çöküyor siyah ekran veriyor veya ekran donuyor , araştırdığımda (C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\logs) bu dosyadaki en son verdiği error kısmındaki dosyayı değiştirmek gerekiyormuş ancak bende dosya namına birşey gözükmüyor ve şu hatalar var
[11020] ERROR UbiServicesClubProgressionGet.cpp (118) Get club progression failed with code 1003.

[11020] ERROR JobHttp.cpp (260) Http status code is 404 for url https://public-ubiservices.ubi.com/...5c/global/ubiconnect/playsession/api/sessions

ERROR AsyncOperation.cpp (80) DarkVision: [cbt::AsyncOperation] Async Operation WriteFileAsyncJob Failed with result [GenericResult Failed]: Async Op Failed

ERROR WriteFileAsyncJob.cpp (65) DarkVision: WriteFileAsyncJob::OnUpdate Job (WriteFileAsyncJob) - File Write Failed

(normalde bu hataların içinde dosya konumlarının olması gerekiyor ancak bu hatalarda dosya konumu yok)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı