Rainbow Six Siege 86 GB mı?

Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Oyunu Epic Games üzerinden indiriyorum ve 86 GB olduğunu gördüm. Geçenlerde oyunun boyutunun 55 GB'ye düşürüldüğünü okumuştum yanlış mi okudum acaba?
20201215_193140.jpg

Her güncelleme geldiğinde boyut 30 GB büyüyorsa, Bir önceki olan Shadow Legacy'de oyunun boyutu 20 GB miydi? Steam'de R6'nın boyutuna 60 GB diyor. Ultra HD Pack indiği zaman ise +30 GB oyunun boyutu büyüyor. Epic'in arayüzünde Ultra HD Pack ilgili bir DLC ibaresi yok. Bence istemeden Ultra HD Pack yüklüyorsun gibi geldi. Hatırlıyorum Epic'den oyunu indirirken 60 GB gibi bir boyutta indirmiştim. Ek olaraktan oyunu bir önceki sezon olan Shadow Legacy'de yüklemiştim.

İndirmeyi iptal ettim fakat 2 GB'lik dosya indirmiş bile bunları nasıl sileceğim?

Epic Games pek kullanmıyorum ama galiba Steam ile aynı yolu izliyordur
Oyunlara girin oradan R6'ya sağ tıklayın varsa yerel dosyalara göz at seçeniği olması lazım fakat Epic Games kullanan biri değilim üzgünüm

Her güncelleme geldiğinde boyut 30 GB büyüyorsa, Bir önceki olan Shadow Legacy'de oyunun boyutu 20 GB miydi? Steam'de R6'nın boyutuna 60 GB diyor. Ultra HD Pack indiği zaman ise +30 GB oyunun boyutu büyüyor. Epic'in arayüzünde Ultra HD Pack ilgili bir DLC ibaresi yok. Bence istemeden Ultra HD Pack yüklüyorsun gibi geldi. Hatırlıyorum Epic'den oyunu indirirken 60 GB gibi bir boyutta indirmiştim. Ek olaraktan oyunu bir önceki sezon olan Shadow Legacy'de yüklemiştim.
Normal versiyonu nasıl yükleyeceğim? Uplay hesabıma girdim ama R6'yı almamış gözüküyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı