Ethn0siDe Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 108 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #1 Epic Games'ten Rainbow Six: Siege normal sürümü aldıktan sonra Operator Edition almak istersem, normal sürüm bende olduğu için Operator Edition'un fiyatı düşer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2024
Epic Games'ten Rainbow Six: Siege normal sürümü aldıktan sonra Operator Edition almak istersem, normal sürüm bende olduğu için Operator Edition'un fiyatı düşer mi?
emn1212 Hectopat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 1.347 Çözümler 13 Yer Edirne 25 Şubat 2024 #2 Sepete ekleyince düşüyor olması lazım ama düşmüyorsa iletişime geçebilirsin belki aldıktan sonra para iadesi yaparlar. zaten galiba alamıyorsun bendede var ama satın alamıyorum
Sepete ekleyince düşüyor olması lazım ama düşmüyorsa iletişime geçebilirsin belki aldıktan sonra para iadesi yaparlar. zaten galiba alamıyorsun bendede var ama satın alamıyorum
Ethn0siDe Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 108 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #3 emn1212 dedi: Sepete ekleyince düşüyor olması lazım ama düşmüyorsa iletişime geçebilirsin belki aldıktan sonra para iadesi yaparlar. Eki Görüntüle 2125689 Zaten galiba alamıyorsun bende de var ama satın alamıyorum Genişletmek için tıkla... Bende gözüküyor satın da alabiliyorum
emn1212 dedi: Sepete ekleyince düşüyor olması lazım ama düşmüyorsa iletişime geçebilirsin belki aldıktan sonra para iadesi yaparlar. Eki Görüntüle 2125689 Zaten galiba alamıyorsun bende de var ama satın alamıyorum Genişletmek için tıkla... Bende gözüküyor satın da alabiliyorum