Rainbow Six: Siege alınır mı?

Nexoix

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Daha önce hiç oynamadım, sadece videolarına denk gelmiştim. Zor bir oyun mudur, oynanılabilir mi? Bir de almaya karar verirsem operator Edition mı yoksa Ultimate Edition mı almalıyım? Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam oyun daha önce oynadıysanız CS veya Valorant gibi değil bunlardan daha zor bir oyun çünkü oyundaki her şeyin karakterlerin yerlerin yerdeki bezin bile vb. kendi sesi var bunları ayırt edebilmeniz gerekiyor ve bu zamanla olacak bir şey. Ranked kasacağım diyorsanız bir yerden sonra sıkmaya başlayacak çünkü bazı şeyleri oturtasıya kadar veya takım olarak girmezseniz bir yerde kalacaksınız. Ama onun dışında eğlenceli bir oyun.

Zor oyundur nereden vurulduğunu replay'i izleyene kadar anlamadığın anlar olur, iğne deliğinden 1 mermi yiyip afallatabilir ama taktiksel olarak üstüne koyabilecek başka FPS oyunu yoktur. Edition farkları ise açtığı operatör sayısı değişiyor bunu Steam sayfasından inceleyebilirsin ama sen uğraşma diye ben sana ekran görüntüsü bırakayım. Ayrıca oyun haziran ayında X adı altında güncelleme alacak ve ücretsiz olacak fakat dereceli oynamak için oyuna sahip olman gerekecek ya da PUBG gibi VIP tarzı bir şey getirecekler orası net değil, Steam'de şu an çok güzel bir indirimde ben olsam Deluxe Edition alır X güncellemesi gelene kadar sevdiğim operatörleri açar oyunu da öğrenirim. Bu oyun Valorant ya da CS gibi değil oynadığın her maçta rakip takım sana yeni taktikler öğretecek mental olarak yorucu hiç bitmeyen bir serüveni var oyunun bilgine. Unutmadan oyun takım arkadaşların ile iletişimde kalmanı gerektiriyor arkadaşlarınla oynamak isteyebilirsin ve oyunda CS tarzı açık bir pazar var: marketplace bilgine.
1742464970264.png

Son düzenleme:
Zor oyundur nereden vurulduğunu Replay'i izleyene kadar anlamadığın anlar olur, iğne deliğinden 1 mermi yiyip afallatabilir ama taktiksel olarak üstüne koyabilecek başka FPS oyunu yoktur. Edition farkları ise açtığı operatör sayısı değişiyor bunu Steam sayfasından inceleyebilirsin ama sen uğraşma diye ben sana ekran görüntüsü bırakayım. Ayrıca oyun haziran ayında X adı altında güncelleme alacak ve ücretsiz olacak fakat dereceli oynamak için oyuna sahip olman gerekecek ya da PUBG gibi VIP tarzı bir şey getirecekler orası net değil, Steam'de şu an çok güzel bir indirimde ben olsam Deluxe Edition alır X güncellemesi gelene kadar sevdiğim operatörleri açar oyunu da öğrenirim.Eki Görüntüle 2449820

Hocam o sistem bence CS Prime gibi olacak satın aldıktan sonra açılacak bazı özellikler öncesinde oyuna sahip olanlara normal olarak gelecek diye anladım ben.

Hocam o sistem bence CS Prime gibi olacak satın aldıktan sonra açılacak bazı özellikler öncesinde oyuna sahip olanlara normal olarak gelecek diye anladım ben.
Öyle söylediler diye hatırlıyorum ama oyun ücretsiz olduktan sonra muhtemelen VIP tarzı bir mevzu gelir orası belli değil. Bildiğim tek net bilgi ücretsiz oynayanlar dereceliye erişemeyecek.

Arkadaşlar merhaba. Daha önce hiç oynamadım, sadece videolarına denk gelmiştim. Zor bir oyun mudur, oynanılabilir mi? Bir de almaya karar verirsem operator Edition mı yoksa Ultimate Edition mı almalıyım? Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Zor oyun hocam oynarken çok geriliyorum çünkü kimin nerden çıkacağı belli değil. Alışmak için yüzlerce saat gömmek gerek ve takımla iyi iletişim kurmakta önemli.

Yeni konular

Geri
Yukarı