Rainbow Six Siege, drone ve sunucu sorunu

Çok sık drone bug yaşıyorum. Drone sesi kısık geliyor vesaire. Öldükten sonra ses olmuyor. Oyunu yeniden başlatmadan da düzelmiyor. Bir diğer sorunum son zamanlarda yaşadığım server connection error yazıp oyun aramasından çıkarması. Bunların çözümü var mı?

Oyun dosyalarını doğrulamayı denediniz mi?
Hiçbir işe yaramıyor. Sürekli doğrulamaktan sıkıldım artık.
Yeni sezon sorunu. Yeni güncelleme beklemekten başka çare yok. Her güncellemede daha da beter ediyorlar oyunu.
Ayrıca ateş ederken 1v1 kalındığında RAM kullanımı Vulkan'da fırlıyor. 4.5GB görüyor anlık droplara sebep oluyor. Bunu da yeni keşfettim.

Çok sık drone bug yaşıyorum. Drone sesi kısık geliyor vesaire. Öldükten sonra ses olmuyor. Oyunu yeniden başlatmadan da düzelmiyor. Bir diğer sorunum son zamanlarda yaşadığım server connection error yazıp oyun aramasından çıkarması. Bunların çözümü var mı?

Evet sunucular inanılmaz sapıttı hocam. Hep yukarıdakirmızı fiş işareti çıkıyor ve bir anda gidip geliyor oyun bende daha çözüm bulamadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı