Rainbow Six Siege ekranda garip şeyler

MehmetBoSS

Decapat
Fotoğraftaki gibi sürekli gri şeyler çıkıyor karşıma 2 GB ekran kartım var, ayarlar en düşükte yardım edin lütfen.

Dosya Ekleri

• 15812401989042518304328611052951.jpg
    15812401989042518304328611052951.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 81
Fotoğraftaki gibi sürekli gri şeyler çıkıyor karşıma 2 GB ekran kartım var, ayarlar en düşükte yardım edin lütfen.
Oyunun orijinal mi? Ben bu sorunu oyunun Alpha sürümünü oynarken yaşıyordum. Torrent ten indirmiştim.

Oyunun orijinal mi? Ben bu sorunu oyunun Alpha sürümünü oynarken yaşıyordum. Torrent ten indirmiştim.
Oyun uplay hesabı üzerinden orijinal
Görünen üzere oyun güncel. @Emirizmir arkadaşın dediği ile olmazsa oyun dosyalarını steam/uplay üzerinden dosyaları kontrol ettir. Yada tekrar yükle
Ekran kartım Nvidia GT 740m(GT varmı bilmiyorum) oyun orijinal ama vulkan diye birşey yazıyor oyunun yanında nedir bilmiyorum
Ekran kartın nedir?
Ekran kartı driverini DDU ile silip en güncelini yükle.
Evet driver eski hatası veriyordu dediklerinizi nereden nasıl yapicagim anlatır mısınız lütfen

Dediği gibi vulkandan girmeyin Sürücüyü kaldırdıktan sonra Nvidia sitesinde indirin sürücüyü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı