MehmetBoSS
Decapat
Oyunun orijinal mi? Ben bu sorunu oyunun Alpha sürümünü oynarken yaşıyordum. Torrent ten indirmiştim.Fotoğraftaki gibi sürekli gri şeyler çıkıyor karşıma 2 GB ekran kartım var, ayarlar en düşükte yardım edin lütfen.
Oyun uplay hesabı üzerinden orijinalOyunun orijinal mi? Ben bu sorunu oyunun Alpha sürümünü oynarken yaşıyordum. Torrent ten indirmiştim.
Ekran kartım Nvidia GT 740m(GT varmı bilmiyorum) oyun orijinal ama vulkan diye birşey yazıyor oyunun yanında nedir bilmiyorumGörünen üzere oyun güncel. @Emirizmir arkadaşın dediği ile olmazsa oyun dosyalarını steam/uplay üzerinden dosyaları kontrol ettir. Yada tekrar yükle
Evet driver eski hatası veriyordu dediklerinizi nereden nasıl yapicagim anlatır mısınız lütfenEkran kartın nedir?
Ekran kartı driverini DDU ile silip en güncelini yükle.
Vulkan dan açmayın normal oyundan girin.Ekran kartım Nvidia GT 740m(GT varmı bilmiyorum) oyun orijinal ama vulkan diye birşey yazıyor oyunun yanında nedir bilmiyorum

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.