Chomusuke Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 1.496 Çözümler 6 19 Haziran 2023 #11 Mekasva33 dedi: Yukarıda yazdıklarımı okumadınız galiba. Genişletmek için tıkla... Ela da tuzak kuruyor. Kalanları ise haricinde bir öneri. Ne sıkıntı var açıklayın, ona göre tavsiye yapalım.
Mekasva33 dedi: Yukarıda yazdıklarımı okumadınız galiba. Genişletmek için tıkla... Ela da tuzak kuruyor. Kalanları ise haricinde bir öneri. Ne sıkıntı var açıklayın, ona göre tavsiye yapalım.
Mekasva33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.850 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Haziran 2023 #12 Chomusuke dedi: Ela da tuzak kuruyor. Kalanları ise haricinde bir öneri. Ne sıkıntı var açıklayın, ona göre tavsiye yapalım. Genişletmek için tıkla... Mekasva33 dedi: Savunma oynarken Site'a bir şeyler kurmayı sevmiyorum (Mute, Bandit, Jager, Lesion'un özellikleri gibi şeyler.). Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, Site'a bir şeyler kurmayı sevmiyorum.
Chomusuke dedi: Ela da tuzak kuruyor. Kalanları ise haricinde bir öneri. Ne sıkıntı var açıklayın, ona göre tavsiye yapalım. Genişletmek için tıkla... Mekasva33 dedi: Savunma oynarken Site'a bir şeyler kurmayı sevmiyorum (Mute, Bandit, Jager, Lesion'un özellikleri gibi şeyler.). Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, Site'a bir şeyler kurmayı sevmiyorum.
Chomusuke Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 1.496 Çözümler 6 19 Haziran 2023 #13 Mekasva33 dedi: Dediğim gibi, Site'a bir şeyler kurmayı sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Üç defa okuyup orayı "seviyorum" olarak gördüm. Diyorum sorun nerede acaba, kusura bakmayın. Bence Ela oynayabilirsiniz halen çünkü çok hızlı kapı üstlerine atar geçersiniz, 10 saniyenizi almaz. Caveira düşünebilirsiniz ve Tachanka.
Mekasva33 dedi: Dediğim gibi, Site'a bir şeyler kurmayı sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Üç defa okuyup orayı "seviyorum" olarak gördüm. Diyorum sorun nerede acaba, kusura bakmayın. Bence Ela oynayabilirsiniz halen çünkü çok hızlı kapı üstlerine atar geçersiniz, 10 saniyenizi almaz. Caveira düşünebilirsiniz ve Tachanka.
bursali Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 2.403 Çözümler 13 Yer Bursa 19 Haziran 2023 #14 Mekasva33 dedi: Önerileriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... Lord Tachanka, her zaman her koşulda.
Mekasva33 dedi: Önerileriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... Lord Tachanka, her zaman her koşulda.
Mekasva33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.850 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Haziran 2023 #15 Tekrardan merhaba. Solis aldım da, Solis'in yeteneğinin menzili var mı?
1 183844 Kilopat Katılım 7 Eylül 2017 Mesajlar 447 Çözümler 3 19 Haziran 2023 #16 Warden veya Valkyrie öneririm. Valkyrie agresif kameralarla çok iyi oluyor.
Specialized Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 1.339 Çözümler 21 19 Haziran 2023 #17 Mekasva33 dedi: Tekrardan merhaba. Solis aldım da, Solis'in yeteneğinin menzili var mı? Genişletmek için tıkla... Var, her yerdeki dronları görmüyorsun belli bir yakınlık gerekiyor.
Mekasva33 dedi: Tekrardan merhaba. Solis aldım da, Solis'in yeteneğinin menzili var mı? Genişletmek için tıkla... Var, her yerdeki dronları görmüyorsun belli bir yakınlık gerekiyor.