RamazanQs Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 835 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 Ryzen 5 5600 Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #1 Rainbow Six: Siege'de istenen hizmeti tamamlamak için yeterli sistem kaynağı yok hatası veriyor nasıl çözebilirim? RTX 4060-Ryzen 5 5600 sistemim yeterli.
Rainbow Six: Siege'de istenen hizmeti tamamlamak için yeterli sistem kaynağı yok hatası veriyor nasıl çözebilirim? RTX 4060-Ryzen 5 5600 sistemim yeterli.
MehmetWezon Decipat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 1.432 Makaleler 1 Çözümler 33 Yer İstanbul/Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #2 RAM, VRAM veya disk kullanımıyla ilgili bir sorun nedeniyle oluşur. Bunları bi tekrardan gözden geçirme şansın varmı? Artı 0 Eksi
RAM, VRAM veya disk kullanımıyla ilgili bir sorun nedeniyle oluşur. Bunları bi tekrardan gözden geçirme şansın varmı?
KS KS RamazanQs Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 835 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 Ryzen 5 5600 Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #3 MehmetWezon dedi: RAM, VRAM veya disk kullanımıyla ilgili bir sorun nedeniyle oluşur. Bunları bir tekrardan gözden geçirme şansın var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam 16 GB RAM'im var tüm programları kapatıp girmeye çalıştım RAM yeterli ama yine girmiyor neden oldu anlamıyorum eskiden sorunsuz giriyordum. Artı 0 Eksi
MehmetWezon dedi: RAM, VRAM veya disk kullanımıyla ilgili bir sorun nedeniyle oluşur. Bunları bir tekrardan gözden geçirme şansın var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam 16 GB RAM'im var tüm programları kapatıp girmeye çalıştım RAM yeterli ama yine girmiyor neden oldu anlamıyorum eskiden sorunsuz giriyordum.
MehmetWezon Decipat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 1.432 Makaleler 1 Çözümler 33 Yer İstanbul/Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #4 RamazanQs dedi: Hocam 16 GB RAM'im var tüm programları kapatıp girmeye çalıştım RAM yeterli ama yine girmiyor neden oldu anlamıyorum eskiden sorunsuz giriyordum. Genişletmek için tıkla... Bİlmiyorum yani genelde onlardan oluyor isterseniz kaldırıp tekrar kurun yapacak mı. Artı 0 Eksi
RamazanQs dedi: Hocam 16 GB RAM'im var tüm programları kapatıp girmeye çalıştım RAM yeterli ama yine girmiyor neden oldu anlamıyorum eskiden sorunsuz giriyordum. Genişletmek için tıkla... Bİlmiyorum yani genelde onlardan oluyor isterseniz kaldırıp tekrar kurun yapacak mı.
KS KS RamazanQs Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 835 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 Ryzen 5 5600 Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #5 MehmetWezon dedi: Bilmiyorum yani genelde onlardan oluyor isterseniz kaldırıp tekrar kurun yapacak mı? Genişletmek için tıkla... Kere denedim maalesef bir şey değişmiyor oyunun işeyaramaz desteğine yazdım 4 gündür cevap vermiyorlar. Artı 0 Eksi
MehmetWezon dedi: Bilmiyorum yani genelde onlardan oluyor isterseniz kaldırıp tekrar kurun yapacak mı? Genişletmek için tıkla... Kere denedim maalesef bir şey değişmiyor oyunun işeyaramaz desteğine yazdım 4 gündür cevap vermiyorlar.