estals00 Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 72 11 Ekim 2024 #1 Merhaba, Rainbow Six Siege oyununda durduk yere Emsal rütbesinden Rahatsız Edici'ye kadar düştüm. Sebebi ise oyunbozanlık, ama ben hiç oyunbozanlık yapmadım. Bunun çalışma sistemi nasıl işliyor?
Merhaba, Rainbow Six Siege oyununda durduk yere Emsal rütbesinden Rahatsız Edici'ye kadar düştüm. Sebebi ise oyunbozanlık, ama ben hiç oyunbozanlık yapmadım. Bunun çalışma sistemi nasıl işliyor?
KuoNN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 11 Ekim 2024 #2 İşlemiyor. Rastgele biri seni raporlasa dahi itibarını etkiliyor. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS estals00 Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 72 11 Ekim 2024 #3 Öyle Saçma Şeymi Olur -%25 Ram Cezası Yemek Zorundamıyım. KuoNN dedi: İşlemiyor. Rastgele biri seni raporlasa dahi itibarını etkiliyor. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Öyle Saçma Şeymi Olur -%25 Ram Cezası Yemek Zorundamıyım. KuoNN dedi: İşlemiyor. Rastgele biri seni raporlasa dahi itibarını etkiliyor. Genişletmek için tıkla...