emrecan6556 Kilopat Katılım 30 Temmuz 2016 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #1 Yarım saattir oyun içi para satın almaya çalışıyorum Steam cüzdan param ile ama bu hatayı alıyorum. Sebebi nedir bunun? Dosya Ekleri Screenshot_1.png 68,8 KB · Görüntüleme: 32
Yarım saattir oyun içi para satın almaya çalışıyorum Steam cüzdan param ile ama bu hatayı alıyorum. Sebebi nedir bunun?
Sweet Cupcake Hectopat Katılım 5 Ocak 2022 Mesajlar 757 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #2 emrecan6556 dedi: Yarım saattir oyun içi para satın almaya çalışıyorum Steam cüzdan param ile ama bu hatayı alıyorum. Sebebi nedir bunun? Genişletmek için tıkla... Ubisoft'ta çoktandır bu sorun var çözümü yok diye biliyorum Ubisoft'un internet sitesi üzerinden almayı dene krediyi öyle alınıyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
emrecan6556 dedi: Yarım saattir oyun içi para satın almaya çalışıyorum Steam cüzdan param ile ama bu hatayı alıyorum. Sebebi nedir bunun? Genişletmek için tıkla... Ubisoft'ta çoktandır bu sorun var çözümü yok diye biliyorum Ubisoft'un internet sitesi üzerinden almayı dene krediyi öyle alınıyor diye biliyorum.
KS KS emrecan6556 Kilopat Katılım 30 Temmuz 2016 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #3 Sweet Cupcake dedi: Ubisoft'ta çoktandır bu sorun var çözümü yok diye biliyorum Ubisoft'un internet sitesi üzerinden almayı dene krediyi öyle alınıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Oradan ancak kredi kartı ile alışveriş yapabiliyoruz sanırım Steam bakiyesiyle yapamıyoruz değil mi? Artı 0 Eksi
Sweet Cupcake dedi: Ubisoft'ta çoktandır bu sorun var çözümü yok diye biliyorum Ubisoft'un internet sitesi üzerinden almayı dene krediyi öyle alınıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Oradan ancak kredi kartı ile alışveriş yapabiliyoruz sanırım Steam bakiyesiyle yapamıyoruz değil mi?
Sweet Cupcake Hectopat Katılım 5 Ocak 2022 Mesajlar 757 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #4 emrecan6556 dedi: Oradan ancak kredi kartı ile alışveriş yapabiliyoruz sanırım Steam bakiyesiyle yapamıyoruz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet orası sadece kartla oluyor. Artı 0 Eksi
emrecan6556 dedi: Oradan ancak kredi kartı ile alışveriş yapabiliyoruz sanırım Steam bakiyesiyle yapamıyoruz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet orası sadece kartla oluyor.