Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar 1 saat önce R6 Siege'e gelen güncellemeyi indirdim ancak oyunun menüsünde kurulum devam ediyor yazıyor ve oynanmıyor.
Arkadaşlar 1 saat önce R6 Siege'e gelen güncellemeyi indirdim ancak oyunun menüsünde kurulum devam ediyor yazıyor ve oynanmıyor.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 17 Haziran 2020 #2 Ne kadar süredir bekliyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Haziran 2020 #3 GerginGörünüşlüAdam dedi: Ne kadar süredir bekliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 30-50 dakika arası. Artı 0 Eksi
GerginGörünüşlüAdam dedi: Ne kadar süredir bekliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 30-50 dakika arası.
Orkun Mustafa KURTAY Hectopat Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #4 Uplay in offline olabilir mi ? Sağ üstte de bağlantı sorunun var gibi gözüküyor Artı 0 Eksi
KS KS Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Haziran 2020 #5 Orkun Mustafa KURTAY dedi: UPlay'in offline olabilir mi? Sağ üstte de bağlantı sorunun var gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... HMM nasıl Online yaparım? Kapatıp açmıştım düzelmedi. Orkun Mustafa KURTAY dedi: UPlay'in offline olabilir mi? Sağ üstte de bağlantı sorunun var gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Zaten Online imiş. GerginGörünüşlüAdam dedi: Ne kadar süredir bekliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Orkun Mustafa KURTAY dedi: UPlay'in offline olabilir mi? Sağ üstte de bağlantı sorunun var gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Uğraştırdığım için özür dilerim, güncelleme 9GB imiş hala indiriyor. Silinen üye dedi: HMM nasıl Online yaparım? Kapatıp açmıştım düzelmedi. Zaten Online imiş. Uğraştırdığım için özür dilerim, güncelleme 9GB imiş hala indiriyor. Genişletmek için tıkla... Gülmeyin güncelleme boyutu 1GB yazıyordu indirirken. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2020 Artı 0 Eksi
Orkun Mustafa KURTAY dedi: UPlay'in offline olabilir mi? Sağ üstte de bağlantı sorunun var gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... HMM nasıl Online yaparım? Kapatıp açmıştım düzelmedi. Orkun Mustafa KURTAY dedi: UPlay'in offline olabilir mi? Sağ üstte de bağlantı sorunun var gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Zaten Online imiş. GerginGörünüşlüAdam dedi: Ne kadar süredir bekliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Orkun Mustafa KURTAY dedi: UPlay'in offline olabilir mi? Sağ üstte de bağlantı sorunun var gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Uğraştırdığım için özür dilerim, güncelleme 9GB imiş hala indiriyor. Silinen üye dedi: HMM nasıl Online yaparım? Kapatıp açmıştım düzelmedi. Zaten Online imiş. Uğraştırdığım için özür dilerim, güncelleme 9GB imiş hala indiriyor. Genişletmek için tıkla... Gülmeyin güncelleme boyutu 1GB yazıyordu indirirken.
Orkun_Mete Centipat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 40 24 Haziran 2020 #6 Aynı hatayı ben günlerdir alıyorum çıldırmak üzereyim . Araştırdım oyunu kaldırıp tekrar yükleyince düzeliyormuş ama ben erindiğim için yapmıyorum Artı 0 Eksi
Aynı hatayı ben günlerdir alıyorum çıldırmak üzereyim . Araştırdım oyunu kaldırıp tekrar yükleyince düzeliyormuş ama ben erindiğim için yapmıyorum
KS KS Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 24 Haziran 2020 #7 Orkun_Mete dedi: Aynı hatayı ben günlerdir alıyorum çıldırmak üzereyim . Araştırdım oyunu kaldırıp tekrar yükleyince düzeliyormuş ama ben erindiğim için yapmıyorum Genişletmek için tıkla... Oyunu hangi platformdan aldınız? Steam mi? Artı 0 Eksi
Orkun_Mete dedi: Aynı hatayı ben günlerdir alıyorum çıldırmak üzereyim . Araştırdım oyunu kaldırıp tekrar yükleyince düzeliyormuş ama ben erindiğim için yapmıyorum Genişletmek için tıkla... Oyunu hangi platformdan aldınız? Steam mi?
Orkun_Mete Centipat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 40 24 Haziran 2020 #8 Silinen üye dedi: Oyunu hangi platformdan aldınız? Steam mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, Epic Games den aldım daha ucuz olduğu için. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Oyunu hangi platformdan aldınız? Steam mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, Epic Games den aldım daha ucuz olduğu için.
KS KS Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 24 Haziran 2020 #9 Orkun_Mete dedi: Hayır, Epic Games den aldım daha ucuz olduğu için. Genişletmek için tıkla... Uplay'e girin ve indirilenler bölümüne gelince oyunun halen güncellendiğini göreceksiniz. Eğer görmediyseniz Uplay üzerinden tarama yapın. Artı 0 Eksi
Orkun_Mete dedi: Hayır, Epic Games den aldım daha ucuz olduğu için. Genişletmek için tıkla... Uplay'e girin ve indirilenler bölümüne gelince oyunun halen güncellendiğini göreceksiniz. Eğer görmediyseniz Uplay üzerinden tarama yapın.
Orkun_Mete Centipat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 40 24 Haziran 2020 #10 Silinen üye dedi: Uplay'e girin ve indirilenler bölümüne gelince oyunun halen güncellendiğini göreceksiniz. Eğer görmediyseniz Uplay üzerinden tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Buldum , çok teşekkür ederim . Şimdi başlattım güncellemeyi. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Uplay'e girin ve indirilenler bölümüne gelince oyunun halen güncellendiğini göreceksiniz. Eğer görmediyseniz Uplay üzerinden tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Buldum , çok teşekkür ederim . Şimdi başlattım güncellemeyi.