E eposn Hectopat Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2016 #1 Rainbow Six Siege oyununu medium ayarlarda oynuyorum kasmadan. Ancak operatör seçme ekranında donmalar ve FPS düşüşü yasıyorum. Lütfen yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2016
Rainbow Six Siege oyununu medium ayarlarda oynuyorum kasmadan. Ancak operatör seçme ekranında donmalar ve FPS düşüşü yasıyorum. Lütfen yardım edin.
Msevket44 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 5.502 Makaleler 6 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2016 #2 eposn dedi: Rainbow Six Siege oyununu medium ayarlarda oynuyorum kasmadan. Ancak operatör seçme ekranında donmalar ve FPS düşüşü yasıyorum. Lütfen yardım edin. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu bende yaşadım. Meğerse chipset driver yüzünden oluyormuş bu durum. Bende öyleydi. Chipset günceldi ancak gene sorun geçmeyince geçen seneye ait chipset driver yükledim öyle çözülmüştü kasma gitmişti. Windows 10 yükleyince böyle olmuştu.
eposn dedi: Rainbow Six Siege oyununu medium ayarlarda oynuyorum kasmadan. Ancak operatör seçme ekranında donmalar ve FPS düşüşü yasıyorum. Lütfen yardım edin. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu bende yaşadım. Meğerse chipset driver yüzünden oluyormuş bu durum. Bende öyleydi. Chipset günceldi ancak gene sorun geçmeyince geçen seneye ait chipset driver yükledim öyle çözülmüştü kasma gitmişti. Windows 10 yükleyince böyle olmuştu.
Purepsi Hectopat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2020 #3 Dosya doğrulaması yapmadıysan yap. Ben doğrulama yaptım ve sorunsuz çalışıyor.