Çözüldü Rainbow Six Siege oyundan atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Samorf

Femtopat
Daha fazla  
Karakter seçimi yaptıktan sonra oyuna giriyorum ardından oyunun ayrıntıları eksik yükleniyor.
(Mesela reinforce sayısı tabelası gözükmüyor ama ardından gözüküyor) eksiklikler yavaş yavaş geliyor. 1-2 dk sonra ise tak oyun atıyor ya Ubisoft crash veriyor ya da hiç göstermiyor. Cloud Save yapıp oyunu kapatıyor.

Çözüm
Window 8.1 desteği yokmuş.
Belki bin defa denemişimdir.%100 tamam dosyalarım.

D diskimde sürücüye yazma hatası olduğu için açılmıyormuş. Şu an C diskinde ve gayet de iyi çalışıyor. Eğer siz de benim gibi şeyler yaşadıysanız sürücünüzün hatalı çalışıp çalışmadığını belirleyin.
Aynısı geçen gün bana da oldu birkaç saat başka bir oyun oynadım daha sonra düzeldi mi diye baktım düzelmişti.

1-C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Rainbow six.

2-şimdi steam/kütüphaneden R6'ya sağ tıklayın dosyaları kontrol et deyin. Temiz bir artpclnt.dll dosyası gelecektir.(Oyunu hiç açmayın sakın)

3-Google'a combofix yazın ve 2.siteden (bleedingcomputer olması lazım) V17'yi indirin en günceli olması önemli.

4-Yönetici olarak çalıştırın ve PC'nizi taratın. PC yeniden başlayacaktır.

5-şimdi tekrar dosyaları kontrol ettirin. Bu şekilde çözülmez ise bilmiyorum.

Intel Core i3-6098P CPU 3.60GHz, 16 GB RAM, NVIDIA GeForce GTX 660.

Bunu dene olmaz ise yaz.

Window 8.1 desteği yokmuş.
Belki bin defa denemişimdir.%100 tamam dosyalarım.

D diskimde sürücüye yazma hatası olduğu için açılmıyormuş. Şu an C diskinde ve gayet de iyi çalışıyor. Eğer siz de benim gibi şeyler yaşadıysanız sürücünüzün hatalı çalışıp çalışmadığını belirleyin.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…