Rainbow Six Siege Saldıran Operatör Tavsiyesi

Bana hibana daha işlevsel geliyor ace zaten yenş başlayan için çok pahalı ondan şimdilik gerek yok bence ama kendi kararı.
Hibana main breacher olarak iş yapmaz. Sen duvarı açana kadar adam 50 kere trickler, engeller. Üst liglerde impact atarak bile trickliyorlar. Hibana'nın işi farklı Thermite'ınki farklı. Hibana daha çok hatch match için, oyun içinde işlevsel breachler için.

Hibana main breacher olarak iş yapmaz. Sen duvarı açana kadar adam 50 kere trickler, engeller. Üst liglerde impact atarak bile trickliyorlar. Hibana'nın işi farklı thermite'Ink'i farklı. Hibana daha çok hatch match için, oyun içinde işlevsel Breach'ler için.

Arkadaşın açtığı karakterlere bakarsak oyuna yeni başladığı belli zaten rekabetçi açana kadar takviyelerle 15 karakter daha açar zaten neyse son karar onun zaten ben thermite oynarken sıkıldığım için öznel davrandım kusura bakmayın. Bir de hangi bombalarla engellenebiliyor ben de kullanayım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı