Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 21 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar ben Rainbow Six Siege'den çıktım ve daha uPlay Save almadan uyku moduna aldım PC'yi, şimdi de oyun, UPlay'e bağlanılamadı diyor girince. NOT:Uplay üzerinden dosya taraması yaptım ve düzeldi. Böyle sorun yaşayanlar Uplay'den oyuna sağ tıklayıp dosya taramasını seçsinler. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2020
Arkadaşlar ben Rainbow Six Siege'den çıktım ve daha uPlay Save almadan uyku moduna aldım PC'yi, şimdi de oyun, UPlay'e bağlanılamadı diyor girince. NOT:Uplay üzerinden dosya taraması yaptım ve düzeldi. Böyle sorun yaşayanlar Uplay'den oyuna sağ tıklayıp dosya taramasını seçsinler.
1 192809 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 4.402 Çözümler 25 21 Haziran 2020 #2 Bu problem bende de vardi. Sinirlenip uplay'i silip tekrar yukleyince duzelmisti. Artı 0 Eksi
KS KS Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 21 Haziran 2020 #3 192809 dedi: Bu problem bende de vardi. Sinirlenip uplay'i silip tekrar yukleyince duzelmisti. Genişletmek için tıkla... Yazdığım gibi, Uplay üzerinden tarama yapmanız yeterli. Artı 0 Eksi
192809 dedi: Bu problem bende de vardi. Sinirlenip uplay'i silip tekrar yukleyince duzelmisti. Genişletmek için tıkla... Yazdığım gibi, Uplay üzerinden tarama yapmanız yeterli.
1 192809 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 4.402 Çözümler 25 21 Haziran 2020 #4 Silinen üye dedi: Yazdığım gibi, Uplay üzerinden tarama yapmanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Ben sorunu cozdugumu yazdim ama farkli bir sekilde. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Yazdığım gibi, Uplay üzerinden tarama yapmanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Ben sorunu cozdugumu yazdim ama farkli bir sekilde.
KS KS Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 21 Haziran 2020 #5 192809 dedi: Ben sorunu cozdugumu yazdim ama farkli bir sekilde. Genişletmek için tıkla... Anladım ancak gereksiz bir yöntem olduğunu ve sorun çıkarabileceğini düşünüyorum, siz bilmediğiniz için öyle yapmışsını bir şey demedim. Artı 0 Eksi
192809 dedi: Ben sorunu cozdugumu yazdim ama farkli bir sekilde. Genişletmek için tıkla... Anladım ancak gereksiz bir yöntem olduğunu ve sorun çıkarabileceğini düşünüyorum, siz bilmediğiniz için öyle yapmışsını bir şey demedim.
1 192809 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 4.402 Çözümler 25 21 Haziran 2020 #6 Silinen üye dedi: Anladım ancak gereksiz bir yöntem olduğunu ve sorun çıkarabileceğini düşünüyorum, siz bilmediğiniz için öyle yapmışsını bir şey demedim. Genişletmek için tıkla... Bana bunu Ubisoft Support tavsiye etmişti aslında gereksiz düz mantık gibi görünse de. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Anladım ancak gereksiz bir yöntem olduğunu ve sorun çıkarabileceğini düşünüyorum, siz bilmediğiniz için öyle yapmışsını bir şey demedim. Genişletmek için tıkla... Bana bunu Ubisoft Support tavsiye etmişti aslında gereksiz düz mantık gibi görünse de.