Rainbow Six Siege'de nasıl daha iyi oynanır?

İlk olarak oyunun haritalarını iyi bilmeniz gerekiyor. Ne kadar çok oynarsanız o kadar fazla tecrübe edinirsiniz. Oyuna yalnız başınıza giriyorsanız bunun yerine arkadaşlarınızla beraber oynamaya özen gösterin. Karakteri döndürme ve hareket konusunda sıkıntı çekiyorsanız ayarlardan her zaman sizin hissedebileceğiniz en iyi ayarı ayarlayın. Başkasının hassasiyeti şudur diye sizde aynısını tekrarlamayın.
Oynamaktan ziyade aynı zamanda ne kadar fazla izlerseniz oyun konusunda o kadar bilgiye sahip olursunuz. İnternetten hoşunuza gidebilecek rehberlere göz atmanızı tavsiye ederim.

Hassasiyet konusunda internete başvurdum ve aimim iyi olmaya başladı. Tecrübe edinmek konusunda oyunu büyük ihtimal tam bilmiyorum.
Ne kadardır oynuyorsunuz? Oynadıkça alışacaksınız.
2019. fakat arayla
Ateş et. En ufak şüphen olursa kapı, duvar, pencere tara. Mermiyi zaten bitiremezsin, bol bol sık. Elini korkak alıştırma.

Mermini zaten bitiremessin lafı jackal için çokda geçerli değil :D
 

Hocam diyecektim yeni gelenler ile oynayın ama Level'iniz yüksek. Haritayı ve operatörlerin özelliklerini ezberleyin. Size en uygun operatör ile oynayın. Dikkatli oynayın @Shimada Sensei hocamın dediği gibi. Ben de ilk başlarda ölürdüm, ama yine de kill alırdım mesela 3/5/0 biterdi gibi ama şimdi fena oynuyorum YouTube'da nasıl iyi oynanır diye videolar, var onlara da bakabilirsin. Yararına olacağını düşünüyorum. Ben PC'den oynuyorum kol ile oynasam sürekli ölürdüm sanırım alışana kadar 😂 Hassassiyetinizi ayarların arttırın azaltın kendinize en uygun olanı bulun. Ama sadece 1 hassassiyeti değiştirmenizi öneririm. Birden fazla var çünkü tek bir ayarı var, onu değişirseniz diğerlerini ona göre ayarlıyor. İlk başlarda pusarak oynaymayın dikkatlice oynayın. Mesela kapıya C4 yapıştırın. Bekleyin adamın gelmesi ama gözükmeyin, geldi mi patlatın veya adamın üstüne, atıp patlatın genellikle öyle yapıyorum😂 Kalkanının üstüne bir atıyorum boomm. Hocam dediğim gibi yani bu şekilde botlar ile de oynabilirsiniz. Görevleri var. Yani hocam böyle dikkatli oynayın, pusarak oynamayın.
 
Geçerli. 300 mermiyi nasıl sıkıyorsun 2 dakikada?

Noobluk işte ne beklersin :D
Hocam diyecektim yeni gelenler ile oynayın ama Level'iniz yüksek. Haritayı ve operatörlerin özelliklerini ezberleyin. Size en uygun operatör ile oynayın. Dikkatli oynayın @Shimada Sensei hocamın dediği gibi. Ben de ilk başlarda ölürdüm, ama yine de kill alırdım mesela 3/5/0 biterdi gibi ama şimdi fena oynuyorum YouTube'da nasıl iyi oynanır diye videolar, var onlara da bakabilirsin. Yararına olacağını düşünüyorum. Ben PC'den oynuyorum kol ile oynasam sürekli ölürdüm sanırım alışana kadar 😂 hassassiyetinizi ayarların arttırın azaltın kendinize en uygun olanı bulun. Ama sadece 1 hassassiyeti değiştirmenizi öneririm. Birden fazla var çünkü tek bir ayarı var, onu değişirseniz diğerlerini ona göre ayarlıyor. İlk başlarda pusarak oynaymayın dikkatlice oynayın. Mesela kapıya C4 yapıştırın. Bekleyin adamın gelmesi ama gözükmeyin, geldi mi patlatın veya adamın üstüne, atıp patlatın genellikle öyle yapıyorum😂 kalkanının üstüne bir atıyorum boomm. Hocam dediğim gibi yani bu şekilde botlar ile de oynabilirsiniz. Görevleri var. Yani hocam böyle dikkatli oynayın, pusarak oynamayın.

Terorist avı diye bir şey buldum her gün 1 kere alıştırma yapıyorum az da olsa işe yarıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı