Rainbow Six Siege'de nasıl kendimi geliştirebilirim?

M1000

Decapat
Katılım
6 Haziran 2020
Mesajlar
213
Makaleler
1
Oyunu Steam yaz indirimlerinde almıştım yani 1-2 aydır var bende, oynuyorum ama zar zor şöyle ki;

Yeni gelen modunda oynuyorum şu an. Orada oynamama rağmen adamlar profesyonel gibiler anında ölüyorum. İğne deliğinde olsam bile. Bu yüzden oyunu çok az oynuyorum. Yapmam gereken bir şey var mı? Çünkü adamlar benim çok üst ligim gibiler. Ne yapmam gerek ve hangi modda oynarsam benim gibi insanlarla oynarım veyahut ben mi çok kötüyüm pek anlayamadım. Çünkü antrenman modunda falan iyiyim yani yardımcı olursanız sevinirim.
 
Aynen yavaş yavaş kavradım operatör ve haritanın önemi çok fazla ben biraz CS:GO kafasıyla girdiğim için afalladım peki mod olarak dereceli girmeli miyim?
 
Kamera yerleri,Dron giriş yerleri,aşağı doğru açılan platformlar ve en önemlisi sezgi yeteneği önemli.Mesela,bir odaya girdiğinde adımını duyurmadan dolaşmalı adamların ayak sesini önce sen duymalısın.Başka bir örnekte,senin önünde bir bomba patlarsa o bombanın geliş yönünden adamın silah doldurma sesine kadar dikkatli olman gerekiyor,sonuçta bu CS GO gibi gördüğün adamı tak tak tak vurma oyunu değil,sen zaten kendin taktik geliştirirsen oynamayı öğrenirsin.
 
En çok yayıncıları izleyerek gelişebilirsiniz. Bu oyunda taktik aimden önde gelir.

R6'da harita bilgisi her şeyden önemlidir. Aim her zaman gelişir zaten. Haritabilmek çok önemli. Özel oyun girip haritayı dolanıp peek noktalarına vs. bakabilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı