Rainbow Six: Siege'de rank düşülürse yine de rank ödüllerini alınabilir mi?

aquadea

Decapat
Daha fazla  
Bu sezon platine kadar çıktım fakat sonrasında geri düştüm. Platin rankının ödüllerini sezon sonu alabilecek miyim yoksa geri düştüğüm altın rankının ödüllerini mi alacağım. Kısacası çıktığımız en yüksek rankın ödüllerini mi alıyoruz yoksa yoksa sezonu hangi rank bitirdiysek onu mu?

Reddit ve Steam'de sezonda çıktığınız en yüksek rank'ın ödüllerini alıyorsunuz diye yazmışlar.

Edit:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu sezon platine kadar çıktım fakat sonrasında geri düştüm. Platin rankının ödüllerini sezon sonu alabilecek miyim yoksa geri düştüğüm altın rankının ödüllerini mi alacağım. Kısacası çıktığımız en yüksek rankın ödüllerini mi alıyoruz yoksa yoksa sezonu hangi rank bitirdiysek onu mu?

En son ulaştığın rütbe hangisiyse, o rütbenin ödülünü alabilirsin. Örneğin, platin rütbesine çıktıysan ve daha sonra düştüysen bile sorun olmaz — ödüllerini alabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı