Kodadiyigit Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 526 Çözümler 4 26 Ocak 2025 #11 Lskow dedi: Video nasıl sizce? Genişletmek için tıkla... Vuruşların çok iyi arkaya popüler bir şarkı koy izlenir.
Lskow dedi: Video nasıl sizce? Genişletmek için tıkla... Vuruşların çok iyi arkaya popüler bir şarkı koy izlenir.
Crvena Zvezda Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 2.572 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #12 Zevk aldığınız oyunu oynayın bence de lakin herhangi bir izlenme veya izleyici getireceğini düşünmüyorum çünkü öyle aman aman bir kitlesi yok oyunun.
Zevk aldığınız oyunu oynayın bence de lakin herhangi bir izlenme veya izleyici getireceğini düşünmüyorum çünkü öyle aman aman bir kitlesi yok oyunun.
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.238 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #13 Lskow dedi: Hayır amacım zevk almak. Oynarken şahsen r6s'ten zevk alıyorum fakat valorantı arkadaşlarım oynuyor diye gelişmeye çalışıyorum. Videoyu da değerlendirirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Video filan deyince izlenme için sordun sandım. Yoksa tabi ki zevk aldığını oyna. İki oyunu da oynamadığım için mekanikler vuruşlar hakkında yorum yapamayacağım.
Lskow dedi: Hayır amacım zevk almak. Oynarken şahsen r6s'ten zevk alıyorum fakat valorantı arkadaşlarım oynuyor diye gelişmeye çalışıyorum. Videoyu da değerlendirirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Video filan deyince izlenme için sordun sandım. Yoksa tabi ki zevk aldığını oyna. İki oyunu da oynamadığım için mekanikler vuruşlar hakkında yorum yapamayacağım.