Rainbow Six: Siege'e mi Valorant'a mı odaklanılmalı?

• Konuyu başlatan Lskow
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 305
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 oyun oynuyorum genellikle. Rainbow 6S yıllardır aşinayım aimim güzeldir hatta video koyacağım. Fakat hangi oyuna odaklansam bilemedim. Valorant altınım fakat r6s rank fazla kasmıyorum yeni kasmaya başladım. Hangisini devam ettireyim sizce? Bir de r6s videomu değerlendirirseniz sevinirim. Watch 2025-01-26 08-07-34 | Streamable

Bu arada R6s 2000 saatim var.

Arkadaşlar 2 oyun oynuyorum genellikle. Rainbow 6S yıllardır aşinayım aimim güzeldir hatta video koyacağım. Fakat hangi oyuna odaklansam bilemedim. Valorant altınım fakat r6s rank fazla kasmıyorum yeni kasmaya başladım. Hangisini devam ettireyim sizce? Bir de r6s videomu değerlendirirseniz sevinirim. Watch 2025-01-26 08-07-34 | Streamable
Hangisinde daha çok zevk alıyorsan daha hoşuna gidiyorsa onu oyna işte dostum soruyu anlayamadım ?
Diyelim a oyununda en iyi oynayan sensin ama gram zevk almıyorsun b oyununda ise kötüsün ama çok zevk alıyorsun. A oyununu mu oynayacaksın?

Ha diyorsan ben youtube a vs içerik üreticem o halde r6 yı salla zaten kitlesi az bir de her geçen gün azalıyor ubisoftun saçma sapan işleri yüzünden

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı