lPennywisee Kilopat Katılım 30 Aralık 2017 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar, bu Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'de istediğim Map'a giremiyor muyum? Hep rastgele eşleşme rastgele maplara giriyor. Onda da alışamadım, oyuna sadece seçtiğim mapa girmek yok mu bulamadım ben. Yardımcı olacak var mı? O_O Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2021
Arkadaşlar, bu Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'de istediğim Map'a giremiyor muyum? Hep rastgele eşleşme rastgele maplara giriyor. Onda da alışamadım, oyuna sadece seçtiğim mapa girmek yok mu bulamadım ben. Yardımcı olacak var mı? O_O
MuratKayas Megapat Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 314 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Temmuz 2021 #2 Ayarlarında oyunun map seçim tercihi var dostum oradan mod da ayarlayabilirsin.
K Kharon Kilopat Katılım 21 Mart 2018 Mesajlar 138 Çözümler 1 18 Temmuz 2021 #3 İstediğin haritaya girme olayı sadece terrorist hunt için geçerli. Diğer türlü sadece istediğin moda girebiliyorsun. Secure area, hostage, bomb gibi.
İstediğin haritaya girme olayı sadece terrorist hunt için geçerli. Diğer türlü sadece istediğin moda girebiliyorsun. Secure area, hostage, bomb gibi.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.241 Makaleler 3 Çözümler 195 18 Temmuz 2021 #4 Kharon dedi: İstediğin haritaya girme olayı sadece terrorist hunt için geçerli. Diğer türlü sadece istediğin moda girebiliyorsun. Secure area, hostage, bomb gibi. Genişletmek için tıkla... Dereceli ve derecesiz dereceli modunda sadece bomba geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2021
Kharon dedi: İstediğin haritaya girme olayı sadece terrorist hunt için geçerli. Diğer türlü sadece istediğin moda girebiliyorsun. Secure area, hostage, bomb gibi. Genişletmek için tıkla... Dereceli ve derecesiz dereceli modunda sadece bomba geliyor.