Artık normal, fan eğrisi o şekilde.Merhaba yaklaşık 1 hafta önce bu forumdaki arkadaşların önerisi ile bu PSU'yu aldım fakat PSU durduk yere ful fan açıyor ve 1 saniye sonra kapatıyor. Bazen monitörden de gelmiş olduğunu düşündüğüm ama şüpheliler arasında PSU'nun da bulunduğu coil whinea pek benzemeyen bir ses geliyor. Eğer iade edersem XPG Kyber 750W +Gold alacağım ürünün içindeki koruyucu straforları ve jelatin dışında içeriği tam iade kabul olur mu? Boşa uğraşmak istemiyorum.
Revize gördükten sonraki versiyonlarda değişmiş sanırım.Artık normal, fan eğrisi o şekilde.
Olabilir. Zaten çok saçma böyle bir üniteye sıfır desibel özelliği koymaları. 700RPM çalışsın onu yapmasın daha iyi.Revize gördükten sonraki versiyonlarda değişmiş sanırım.
Olabilir. Zaten çok saçma böyle bir üniteye sıfır desibel özelliği koymaları. 700RPM çalışsın onu yapmasın daha iyi.
Rahatsız oluyorsanız fan sesinden edebilirsin. Olmuyorsan pek gerekli değil. @roxy1881 'nin dediği gibi revize gibi bir durum varsa değişim istenebilir.Hocam yani iade edeyim mi etmeyeyim mi pek anlamadım mazur görün
Rahatsız oluyorsanız fan sesinden edebilirsin. Olmuyorsan pek gerekli değil. @roxy1881'nin dediği gibi revize gibi bir durum varsa değişim istenebilir.
Hocam revize dediğim Cratos un eski versiyonu bu şekilde galiba yapmıyordu. Cratos revize ettikleri zaman bu durumu getirdiler. Aynısı Lite modelinde de görülüyor. Yani garip karar almışlar.Rahatsız oluyorsanız fan sesinden edebilirsin. Olmuyorsan pek gerekli değil. @roxy1881 'nin dediği gibi revize gibi bir durum varsa değişim istenebilir.
O daha da saçmaymış...Hocam revize dediğim Cratos un eski versiyonu bu şekilde galiba yapmıyordu. Cratos revize ettikleri zaman bu durumu getirdiler. Aynısı Lite modelinde de görülüyor. Yani garip karar almışlar.
Bende bu durumdan dolayı o psu'yu satın almaktan vazgeçmiştim.Hocam revize dediğim Cratos un eski versiyonu bu şekilde galiba yapmıyordu. Cratos revize ettikleri zaman bu durumu getirdiler. Aynısı Lite modelinde de görülüyor. Yani garip karar almışlar.