Ralli pilotu nasıl olunur?

CyberPulse2

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba 18 yaşındayım ehliyetim henüz yok, bu süreçte her şeyi detayına kadar öğrenmek istiyorum.

Araç konusunda araçları kendimizmi alıyoruz yoksa sponsorlar mı veriyor neler oluyor :D?

Pahalı bir spor. Öncelikle B1 ehliyet şart birde tosfed sporcu lisansı gerekiyor. Bende bir ara bakmıştım bu lisans ehliyet vs halledilir ama en büyük sıkıntı maddiyat paran varsa herşey mübah kısaca .d

Pahalı bir spor. Öncelikle B1 ehliyet şart bir de tosfed sporcu lisansı gerekiyor. Bende bir ara bakmıştım bu lisans ehliyet vs halledilir ama en büyük sıkıntı maddiyat paran varsa her şey mübah kısaca. D

Maddiyat da elendim ama neden olmasın ileri zamanlarda baktım oldu bu konu altına tekrar yazarım :D

Maddiyat da elendim ama neden olmasın ileri zamanlarda baktım oldu bu konu altına tekrar yazarım :D
Yavaş yavaş başlanabilir ama birinin sana destek olması lazım. Kopilot olabilirsin başlarda direktif verirsin vs. Öyle öyle alışırsın belki. Umarım istediğin gibi olur...

Bakalım kısmet çocukluğmdan beri en büyük tutkum ralli çok küçük yaşta seyretme imkanım olmuştu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı