Nereden bulabilirim onu?
Nereden bulabilirim onu?
RAM'lerden diyemiyorum ama bir test etmekte yarar var.
Minidump paylaşın daha detaylı bakalım (büyük ihtimalle RAM veya anakart kaynaklı).Çözüldü: TestMem5 nasıl kullanılıyor?
Özellikle belleklere overclock yaptığımız zamanlarda Windows üzerinden çalışan TestMem5 testinin daha gerçekçi bir senaryo olduğunu düşünüyorum. Arızalı veya stabil olmayan bellekleri tespit edemediğini henüz görmedim. Bu nasıl kullanılıyor bir iki video izledim anlamadım.www.technopat.net
RAM'lerden diyemiyorum ama bir test etmekte yarar var.
Minidump paylaşın daha detaylı bakalım (büyük ihtimalle RAM veya anakart kaynaklı)Çözüldü: TestMem5 nasıl kullanılıyor?
Özellikle belleklere overclock yaptığımız zamanlarda Windows üzerinden çalışan TestMem5 testinin daha gerçekçi bir senaryo olduğunu düşünüyorum. Arızalı veya stabil olmayan bellekleri tespit edemediğini henüz görmedim. Bu nasıl kullanılıyor bir iki video izledim anlamadım.www.technopat.net
Programı açtığımda, to enable awe, you must run with administrator privileges, diye bir uyarı veriyor yönetici olarak çalıştırdığım halde.RAM'lerden diyemiyorum ama bir test etmekte yarar var.
Minidump paylaşın daha detaylı bakalım (büyük ihtimalle RAM veya anakart kaynaklı).Çözüldü: TestMem5 nasıl kullanılıyor?
Uyumsuzluk sebebiyle hata alıyorsunuz.
Kırmızıyla İsaretledigim RAM'leri çıkartın ve tekrar deneyin.
Eki Görüntüle 1346854
Sanırım dediğiniz doğru, ilk olarak onlardan hata vermişti. Çıkardım ve tek tek yerleri farklı olarak şekilde takarak sorunu çözdüm, şu an bir sorun yok gibi duruyor ve hata almıyorum. 12 GB olarak RAM'leri görüyor anakart. Ancak RAM'leri alırken CL değerlerine dikkat etmiştim, hepsi aynı, neden uyumsuzluk yapıyor sizce?
Farklı üretici, farklı üretim teknolojisi, farklı bellek hızı.