RAM değişimi sonrası sistem başlamıyor

Yer
Miami, FL
Elimde ki RAM'leri çıkarttım ve yenilerini taktım. Start alamadım. Daha sonra eski RAM'leri tekrar takıp yine denedim ve yine start alamadım. Eski RAM'leri tek tek denedim yine start alamadım.
A520M-k.
Eski RAM Sniper X 3000MHz.
Yeni RAM G.Skill rijwaps 3600MHz.

Elimde ki RAM'leri çıkarttım ve yenilerini taktım. Start alamadım. Daha sonra eski RAM'leri tekrar takıp yine denedim ve yine start alamadım. Eski RAM'leri tek tek denedim yine start alamadım.
A520M-K.

BIOS'u sıfırlar mısınız?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

A520M-K.

RAM'ler startı etkilemez, olmasa da sistem açılır, anakart soket bağlantıları gevşemiş olabilir, kontrol edin.

Timing görüntü gelmesini engeller, o zaman CMOS reset yapılabilir, arkadaş sistem hiç açılmıyor diyor, RAM yuvada olmasa bile sistem açılır, görüntü vermez.

Doğru, start alamamayı post olarak düşündüm. :D Eğer fan bile dönmüyorsa anakart bağlantıları ile ilgilidir muhtemelen.

24 PIN'i çıkardım taktım ama sonuç değişmedi.

1722437616646.jpeg

CPU kablosunu da çıkarttım ama nafile.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı