F Furkan ALTIPARMAK Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 376 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #1 RAM frekansı arttırma konusunda bilgi sahibi olmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2021
blavlmao Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 2.741 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer 36 14 Ocak 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 14 Ocak 2021 #3 RAM'in nedir? Anakartın nedir? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
RAM'in nedir? Anakartın nedir? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 14 Ocak 2021 #4 Furkan ALTIPARMAK dedi: RAM frekansı arttırma konusunda bilgi sahibi olmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... BIOS üzerinden XMP açarak veya bilginiz varsa elle yaparak.
Furkan ALTIPARMAK dedi: RAM frekansı arttırma konusunda bilgi sahibi olmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... BIOS üzerinden XMP açarak veya bilginiz varsa elle yaparak.
F Furkan ALTIPARMAK Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 376 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #5 300319 dedi: BIOS üzerinden XMP açarak veya bilginiz varsa elle yaparak. Genişletmek için tıkla... ben xmp yok biosum klavye ile kontrol edilenden mavi olandan
300319 dedi: BIOS üzerinden XMP açarak veya bilginiz varsa elle yaparak. Genişletmek için tıkla... ben xmp yok biosum klavye ile kontrol edilenden mavi olandan
Night darkness Decapat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #6 Furkan ALTIPARMAK dedi: Ben XMP yok BIOS'um klavye ile kontrol edilenden mavi olandan. Genişletmek için tıkla... Ben yardım edebilirm.
Furkan ALTIPARMAK dedi: Ben XMP yok BIOS'um klavye ile kontrol edilenden mavi olandan. Genişletmek için tıkla... Ben yardım edebilirm.