RAM frekansı sorunu

Cem Argun

Kilopat
Herkese selamlar. Benim RAM 8 GB 3000 MHz'di. Yeni bugün gittim 8 daha alıp 16 GB 3000 MHz yaptım. Benim size sormak istediğim RAM taktığımda siyah ekran geldi. "Run setup" ilk seçenek ikinci seçenek "skip Windows" şıkları vardı. İlk seçeneğe tıklayıp RAM'leri XMP ile 3000 MHz'e aldım. Acaba şu anda bir terslik var mı? Bir de şimdi ben bunun faydasını hangi oyunlarda en iyi anlarım?

Dosya Ekleri

• 2.png
    2.png
    11,1 KB · Görüntüleme: 135
  • 3.png
    3.png
    21 KB · Görüntüleme: 81
  • 1.png
    1.png
    9,1 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selamlar. Benim RAM 8 GB 3000 MHz'di. Yeni bugün gittim 8 daha alıp 16 GB 3000 MHz yaptım. Benim size sormak istediğim RAM taktığımda siyah ekran geldi. "Run setup" ilk seçenek ikinci seçenek "skip Windows" şıkları vardı. İlk seçeneğe tıklayıp RAM'leri XMP ile 3000 MHz'e aldım. Acaba şu anda bir terslik var mı? Bir de şimdi ben bunun faydasını hangi oyunlarda en iyi anlarım?
Bal kaymak gibi çalışıyor sen rahat ol. Her oyunda bir miktar FPS artışı yaşarsın. Ama çok fazla artacak oyun bilmiyorum, çoğu genelde CPU veya GPU' nun sınırına kadar FPS verir.

Abiler teşekkür ederim yorumlar için anlamış oldum şöyle bir durumum var. Witcher 3'de yüksek ayarlarda ekranda yırtılma ve bir anda takılma oluyordu şu anda ne öyle bir durum var ne takılma sabit 75 FPS veriyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı