V Veindal Hectopat Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 16 25 Nisan 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, 2133MHz çalışan sistemim DOCP ile profile ayarlayınca mavi ekran yiyor. Çözümünü bulamadım. Sistemi hazır aldım. AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz 35MB Soket AM4 Fanlı Tray İşlemciAsus Prime B450M-K II AM4 DDR4 4400(OC)MHz mATX Anakart2 x Apacer Panther 8 GB DDR4 3200 Mhz CL16 Panther Gold RAMAsus Dual RTX 2060 EVO 6GB GDDR6 192Bit DX12 Ekran Kartı Yeni klasör.rar drive.google.com Güncelleme; Memtest sonucunda RAM'lerde hata bulmadı.
Merhaba arkadaşlar, 2133MHz çalışan sistemim DOCP ile profile ayarlayınca mavi ekran yiyor. Çözümünü bulamadım. Sistemi hazır aldım. AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz 35MB Soket AM4 Fanlı Tray İşlemciAsus Prime B450M-K II AM4 DDR4 4400(OC)MHz mATX Anakart2 x Apacer Panther 8 GB DDR4 3200 Mhz CL16 Panther Gold RAMAsus Dual RTX 2060 EVO 6GB GDDR6 192Bit DX12 Ekran Kartı Yeni klasör.rar drive.google.com Güncelleme; Memtest sonucunda RAM'lerde hata bulmadı.
KS KS V Veindal Hectopat Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 16 25 Nisan 2021 #11 DDU ile sildim ve nvidia sitesinden WHQL sürümünü yükledim. Yükledikten sonra tekrar başlattı ve siyah ekranda kaldı bir süre ve sonrasında mavi ekran verdi. Hata verirken mhz değeri 2633'te idi. The G.O.A.T dedi: CPU-Z kaldır. Ekran kartı sürücünü DDU ile kaldırıp en son sürüm WHQL kur. Bu sefer sorun RAM'de değil. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi Genişletmek için tıkla... Yeni klasör.rar drive.google.com Artı 0 Eksi
DDU ile sildim ve nvidia sitesinden WHQL sürümünü yükledim. Yükledikten sonra tekrar başlattı ve siyah ekranda kaldı bir süre ve sonrasında mavi ekran verdi. Hata verirken mhz değeri 2633'te idi. The G.O.A.T dedi: CPU-Z kaldır. Ekran kartı sürücünü DDU ile kaldırıp en son sürüm WHQL kur. Bu sefer sorun RAM'de değil. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi Genişletmek için tıkla... Yeni klasör.rar drive.google.com
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.584 Makaleler 1 Çözümler 70 25 Nisan 2021 #12 CPU-Z hala duruyor sistemde. Tekrar silin ama bu sefer güvenli modda yapın işlemi. Artı 0 Eksi
KS KS V Veindal Hectopat Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 16 25 Nisan 2021 #13 The G.O.A.T dedi: CPU-Z hala duruyor sistemde. Tekrar silin ama bu sefer güvenli modda yapın işlemi. Genişletmek için tıkla... CPU-Z yi kaldırdım oysa. Nasıl gözüküyor ki Artı 0 Eksi
The G.O.A.T dedi: CPU-Z hala duruyor sistemde. Tekrar silin ama bu sefer güvenli modda yapın işlemi. Genişletmek için tıkla... CPU-Z yi kaldırdım oysa. Nasıl gözüküyor ki
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.584 Makaleler 1 Çözümler 70 25 Nisan 2021 #14 Veindal dedi: CPU-Z'yi kaldırdım oysa. Nasıl gözüküyor ki Genişletmek için tıkla... Dosyada vardı. Ben değil dosya söylüyor. Dediğimi yapın. Artı 0 Eksi
Veindal dedi: CPU-Z'yi kaldırdım oysa. Nasıl gözüküyor ki Genişletmek için tıkla... Dosyada vardı. Ben değil dosya söylüyor. Dediğimi yapın.
KS KS V Veindal Hectopat Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 16 25 Nisan 2021 #15 The G.O.A.T dedi: CPU-Z hala duruyor sistemde. Tekrar silin ama bu sefer güvenli modda yapın işlemi. Genişletmek için tıkla... Güvenli moddan Driver'ı sildim ve tekrar yükledim yine hata aldım Yeni klasör.rar drive.google.com Artı 0 Eksi
The G.O.A.T dedi: CPU-Z hala duruyor sistemde. Tekrar silin ama bu sefer güvenli modda yapın işlemi. Genişletmek için tıkla... Güvenli moddan Driver'ı sildim ve tekrar yükledim yine hata aldım Yeni klasör.rar drive.google.com
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.584 Makaleler 1 Çözümler 70 25 Nisan 2021 #16 Memtest yapın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi - Technopat DISM komutlarını uygulayın. DISM Aracıyla Windows 10 Onarma Rehberi - Technopat Artı 0 Eksi
Memtest yapın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi - Technopat DISM komutlarını uygulayın. DISM Aracıyla Windows 10 Onarma Rehberi - Technopat
KS KS V Veindal Hectopat Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 16 25 Nisan 2021 #17 The G.O.A.T dedi: Memtest yapın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi - Technopat DISM komutlarını uygulayın. DISM Aracıyla Windows 10 Onarma Rehberi - Technopat Genişletmek için tıkla... memtest yaptım ilk başta sorabilirsiniz diye fakat hata çıkmadı DISM e bakıyorum şimdi The G.O.A.T dedi: Memtest yapın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi - Technopat DISM komutlarını uygulayın. DISM Aracıyla Windows 10 Onarma Rehberi - Technopat Genişletmek için tıkla... DISM yapınca Windows 10'da corrupted files buldu. Onarım yaptı ve şu anlık bir hata almadım alınca tekrardan yazacağım. ne yazık ki Yeni klasör.rar Son düzenleme: 25 Nisan 2021 Artı 0 Eksi
The G.O.A.T dedi: Memtest yapın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi - Technopat DISM komutlarını uygulayın. DISM Aracıyla Windows 10 Onarma Rehberi - Technopat Genişletmek için tıkla... memtest yaptım ilk başta sorabilirsiniz diye fakat hata çıkmadı DISM e bakıyorum şimdi The G.O.A.T dedi: Memtest yapın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi - Technopat DISM komutlarını uygulayın. DISM Aracıyla Windows 10 Onarma Rehberi - Technopat Genişletmek için tıkla... DISM yapınca Windows 10'da corrupted files buldu. Onarım yaptı ve şu anlık bir hata almadım alınca tekrardan yazacağım. ne yazık ki Yeni klasör.rar