RAM hangi slota takılmalı?

FPS olarak bilmem hocam ama kararsız çalışacağı kesin. Tam aklımda kalmadı o yüzden emin değilim fakat bu tarz RAM kombinasyonlarında oyun performansı düşük olan belleklere bağlı kalıyor diye birşeyler okumuştum Reddit'te, ne kadar doğru bilemem.
Bende reddit te sorunsuz kullananlar görunce böyle bi yola başvurdum bakalım bi sorun gözükürse dediginizi yapmak en mantıklısı

Muhtemelen Dual çalışacaktır, ama sistemde kararsızlık ortaya çıkarır mı veya performans düşüşü yaşanır mı denemeden bilemeyiz tabii ki bu şekilde sorunsuz kullananlar da var. İsterseniz bu şekilde biraz takıp kullanıp test edin sıkıntı çıkarıyorsa 8 GB'lık kitleri çıkarırsınız.

Bende aynı şekilde bu şekil sorunsuz kullananları görünce bir denemek istedim dediginiz gibi bir sorun gözükürse 8leri çıkartacağım akşam eve geçince iki şekilde de deneyip paylaşacağım.

Bende Reddit'te sorunsuz kullananlar görunce böyle bir yola başvurdum bakalım bir sorun gözükürse dediginizi yapmak en mantıklısı.

Bende aynı şekilde bu şekil sorunsuz kullananları görünce bir denemek istedim dediginiz gibi bir sorun gözükürse 8leri çıkartacağım akşam eve geçince iki şekilde de deneyip paylaşacağım.

Hiçbir sorun olmaz aynı FPS'i alacaksınız. 👍😁

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı