RAM MEMORY_MANAGAMENT hatası

bilsas

Zeptopat
Daha fazla  
RAM
8
Merhaba bilgisayarım bir anda MEMORY_MANAGAMENT hatası veriyor bunu nasıl düzelteceğimi bilmiyorum ram eklemesi ve ram takviyesi olmuyor diye biliyorum. nasıl çözebilirim bunu? bir anda donuyor, mavi ekran veriyor.

1706988179141.png

NOT: ASLA D14 D15 D16 ALMAYINIZ ÇÖP NİYETİNE DURUR YORUMLARA ALDANMAYINIZ.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bilgisayarım bir anda MEMORY_MANAGAMENT hatası veriyor bunu nasıl düzelteceğimi bilmiyorum ram eklemesi ve ram takviyesi olmuyor diye biliyorum. nasıl çözebilirim bunu? bir anda donuyor, mavi ekran veriyor.

Eki Görüntüle 2106383

NOT: ASLA D14 D15 D16 ALMAYINIZ ÇÖP NİYETİNE DURUR YORUMLARA ALDANMAYINIZ.
Her Memory Management hatası RAM'den kaynaklı değildir.
Minidump paylaş, bakalım.

Her Memory Management hatası RAM'den kaynaklı değildir.
Minidump paylaş, bakalım.

Hocam ben bellek tanılamada yaptım bilgisayara orda donanımsal sorunlar algılandı diye bir sarı yazı çıktı

Hocam ben bellek tanılamada yaptım bilgisayara orda donanımsal sorunlar algılandı diye bir sarı yazı çıktı
1706989968524.png

Son düzenleme:
Eğer masrafı çok bir şey çıkmazsa yaptırılabilir bence. Makine, güzel makine çünkü.
Ram anakarta lehimli diyolar hocam bende açıp bakmadım hiç yaptırma imkanı yok gibi duruyor

Eğer masrafı çok bir şey çıkmazsa yaptırılabilir bence. Makine, güzel makine çünkü.
Hocam ben bu ramleri kısıtlayabilir miyim kısıtlasam fayda eder mi bilginiz var mı

1707076538968.png

Şöyle bir test yaptım

Son düzenleme:
Ram anakarta lehimli diyolar hocam bende açıp bakmadım hiç yaptırma imkanı yok gibi duruyor

Hocam ben bu ramleri kısıtlayabilir miyim kısıtlasam fayda eder mi bilginiz var mı

Eki Görüntüle 2107532
Şöyle bir test yaptım
LPDDR RAM onlar. Evet anakarta direkt lehimli çipler halindeler. Yapılmayacak bir şey değil ama. Yedek parçası varsa eğer arızalı modülleri sökerler, yenilerini lehimlerler. Ne kadar masraf çıkar bilemem ama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı